Službe za dijake

Službe za dijake predstavljajo odlično priložnost, saj lahko dijaki pridobijo številne delovne izkušnje, spoznajo novo okolje, prijatelje ter ob tem še zaslužijo. Službe za dijake si lahko tudi ti ogledaš preko različnih študentskih servisov. Med njimi je tudi Mjob, kjer imajo skozi celo leto veliko ponudbo različnih študentskih oziroma dijaških del. V nadaljevanju tokratnega članka ti bomo predstavili še več informacij o omenjeni tematiki. Poleg tega ti bomo na kratko predstavili tudi postopek, kako se lahko včlaniš v študentski servis Mjob. Če želiš izvedeti več o tem, te prijazno vabimo, da nadaljuješ z branjem. 

Aplikacija Moj Mjob

Že na začetku tokratnega članka ti svetujemo, da si zaradi lažjega iskanja službe za dijake naložiš na mobilni telefon aplikacijo Moj Mjob in se tudi včlaniš. Pred kratkim so namreč predstavili novo, izredno priročno aplikacijo za opravljanje študentskega oziroma dijaškega dela. Ta app je kot nekakšna e-poslovalnica, ki jo od sedaj lahko mladi naložijo kar na svoj pametni telefon.

V Mjob aplikaciji lahko tudi ti hitro in predvsem zelo enostavno najdeš najboljša študentska dela. Se prijaviš na odprta delovna mesta, naročiš obvezno študentsko napotnico pred pričetkom službe, pregleduješ svoje zaslužke. Tudi lahko nastaviš obveščanje za zanimive oglase in tudi urejaš nastavitve svojega osebnega profila. Vse kar moraš storiti je, da preneseš app in se v manj kot treh minutah včlaniš v omenjeni Mjob. Naj še enkrat poudarimo, da je Moj Mjob personalizirana spletna aplikacija študentskega servisa, ki lahko tudi tebi omogoča 24-urno storitev vse dni v letu.

moj mjob službe za dijake

Dostop do Moj Mjob aplikacije

Do nje lahko vstopaš s svojim uporabniškim imenom in geslom. Ga prejmeš ob brezplačni registraciji v Moj Mjob ali pa z včlanitvijo v omenjeni študentski servis. Ta spletna aplikacija je zares priročna, saj omogoča: pregled in iskanje prostih del, ki ustrezajo tvojim pričakovanjem in izkušnjam, pregled zaslužkov, naročanje napotnic, spremljanje dohodnine, dnevno pregledovanje prostih del z vsemi podatki delodajalca, oblikovanje lastnega profila z izpolnjenim obrazcem »delo zame«, koriščenje dnevnih, tedenskih, mesečnih ali pa letnih ugodnosti in še marsikaj. 

dostop do moj mjob

V Mjobu so prepričani, da so prvi koraki v svet služb z njimi dejansko veliko lažji. Ponujajo namreč prvovrstne zaposlitvene priložnosti, zate so pripravili pestro ponudbo prostih delovnih mest po vsej Sloveniji. Omogočajo ti pridobivanje izkušenj v uspešnih domačih in tujih podjetjih, pomagajo ti poiskati delodajalca, ki ti najbolj ustreza. Svetujejo ti, kako uspešno poiskati zaposlitev, tudi če ne veš natančno, kaj točno želiš, ti z veseljem pomagajo pri iskanju ter spremljajo tvojo kariero in poskrbijo za pravo karierno pot.

Preberi tudi:

Članostvo je popolnoma brezplačno

Naj še poudarimo, da je članstvo v omenjenem študentskem servisu popolnoma brezplačno. S članstvom pa lahko pridobiš številne ugodnosti, kot so: enostaven pregled prostih del na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob, e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo, e-mail in SMS-obvestila o tvojih zaslužkih, dostop do spletne aplikacije Moj Mjob, kjer lahko urediš vso birokracijo, pregleduješ svoje zaslužke ter naročaš napotnice za delo in še veliko več. Vedi, da te kot člana čakajo tudi raznoliki popusti in ugodnosti za tvoj vsakdan, ob vpisu pa te čaka tudi darilo. Je sploh lahko še boljše? Omenjeni študentski servis pa sicer ponuja zares veliko in še več. 

Hitro poglej ponudbo službe za dijake, ki so jo pripravili za vse dijake. Klikni na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku boš lahko brskal med različnimi deli. Pri vsakem oglasu za delo imaš gumb “Več informacij”. S klikom nanj, se ti bodo prikazale podrobne oziroma bolj natančne informacije ali opisi o delu ter navodila za prijavo. Nazadnje naj omenimo le še to, da lahko službe za dijake opravlja vsak državljan Republike Slovenije, ki je že dopolnil starost 15 let in ima v Sloveniji aktiven status dijaka ali študenta oziroma je vpisan na šolanje v tujini. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *