Sive ploščice za kopalnico

Sive ploščice za kopalnico so sedaj na voljo po ugodni ceni v podjetju Top Keramika! Pri njih namreč skozi leto ponujajo izredno široko izbiro različnih kopalniških keramičnih oblog. Slednje pa so razdelili na stenske in talne ploščice. Na spletni strani omenjenega podjetja si lahko kadarkoli ogledate njihovo edinstveno ponudbo keramičnih talnih in stenskih oblog, med katerimi so tudi sive ploščice za kopalnico. Izbirate lahko med različnimi velikostmi oziroma dimenzijami in tudi številnimi modeli, vzorci in barvami oblog.

Keramične ploščice statuario - Imitacija marmorja - Top Keramika

Prepričani smo, da si (tako kot večina ljudi) tudi vi želite lepe in hkrati elegantne ploščice v vašem kopalniškem prostoru. Slednje namreč lahko bistveno pripomorejo k izgledu kopalniškega prostora. Ravno zaradi tega je pomembno, da izberete takšne, ki se bodo barvno ujemale z ostalimi elementi, steno in pohištvom v prostoru. Mi vam zagotavljamo, da z uporabo belih, bež ali sivih ploščic ne boste zgrešili! Še posebej sive ploščice za kopalnico so zelo priljubljene in se z lahkoto kombinirajo z ostalimi elementi v prostoru. Omenjene barve so nevtralne in se odlično podajo k vsakemu pohištvu. Stene pa lahko obložite tudi z zanimivimi pastelnimi barvami, ki so prav zares unikatne.

Zunanje ploščice grey - Top Keramika

Vedite, da so naše stenske ploščice namenjene za uporabo na steni, med tem ko lahko talne ploščice uporabljate tudi kot stenske obloge. V ponudbi omenjenega podjetja lahko najdete ploščice za kopalnico z visokim sijajem ali mat. Omenjene obloge pa so na voljo v širokem cenovnem razponu. Predlagamo vam, da si ogledate tudi njihovo outlet ponudbo, kjer so nekateri modeli znižani tudi do -60 %! Ja, prav ste prebrali! Nikar ne odlašajte in opremite tudi vašo kopalnico s kvalitetnimi oblogami v sivi barvi. Z izbiro talnih oblog iz omenjenega podjetja boste prostorom zagotovili zelo dolgo življenjsko dobo! Za več informacij pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *