Serijsko varjanje

Serijsko varjanje vam nudijo v različnih podjetjih po celotni Sloveniji. Eno izmed njih je tudi podjetja Remic, kjer se s to dejavnostjo ukvarjajo od leta 2003. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekaj informacij o tematiki – serijsko varjenje ter tudi o podjetju, ki smo ga že omenili. V kolikor želite izvedeti več podatkov, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Serijsko varjanje

Serisko varjenje s tehniko laserskega varjenja

Serijsko varjenje je precej aktualna tematika, o kateri se velikokrat pogovarjajo tudi v podjetju Remic. Njihove storitve so namreč povezane z laserskim varjenjem in navarjenjem. Poleg tega pa ves čas sledijo tudi sodobni tehnologiji in posameznim novostim s tega področja. V njihovih delovnih prostorih se nahaja najbolj zmogljiva in sodobna oprema, ki pa jo skozi ves čas tudi povečujejo še z ostalo opremo. Poudariti je potrebno tudi to, da se vsi zaposleni tekom celotnega leta izobražujejo in tako nadgrajujejo svoje strokovno in praktično znanje. Kot zanimivost naj še omenimo, da jim strokovno pomoč pri laserskem varjenju že več let ponuja tudi nemško podjetje. V podjetju Remic dobro vedo, kako zelo je pomembna odzivnost in kvaliteta njihovega dela. Oba dejavnika namreč predstavljata temelj za uspeh in uspešno sodelovanje s strankami. Naj še omenimo, da njihovo ekipo sestavljajo sodelavci iz strojne stroke, ki imajo predvsem zelo veliko znanja in izkušenj s področja orodjarstva. Ukvarjajo pa se še z ostalimi področji, in sicer v elektroindustriji, pri vzdrževanju, v proizvodnji izdelkov iz nerjaveče pločevine, kirurške opreme, ortopedskih pripomočkov in še izdelkov za prehrambno, farmacevtsko industrijo.

Serisko varjenje s tehniko laserskega varjenja

Kot zanimivost naj še povemo, da je več kot polovica njihovih del edinstvenih oziroma unikatnih. To pa so po večini izdelki, ki so nastali za področje vzdrževanja in orodjarstva. Čedalje pogosteje pa so prisotni tudi serijski proizvodi s področja: finomehanika, elektroindustrija, medicina, pločevina in še nekatera druga.

Lasersko varjenje Remic

 Vabimo vas, da si ogledate še spletno stran omenjenega podjetja. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *