Samonosna drsna vrata

Samonosna drsna vrata imajo kar nekaj prednosti v primerjavi z ostalimi drsnimi vrati. V današnjem članku se bomo osredotočili zgolj na to vrsto vrat in pregledali primerjavo vrat. Upamo, da boste v tem članku našči čim več koristnih informacij, ki vam bodo pomagala pri izbiri pravih vrat.

Ena izmed glavnih prednosti samonosnih drsnih vrat je ta, da ne potrebujete vodil. Drsna vrata so namreč izdelana na takšen način, da je nosilni profil vrat vpet v nosilna uležajena kovinska vozička, po katerih vrata horizontalno drsijo.

Tako pri postavitvi vrat ne bo potrebno posegati v tla in izdelovati kanala, po katerem bi vrata potekala. To posledično pomeni veliko nižjo ceno montaže oziroma manj dela, v kolikor vrata postavljate sami.

Samonosna drsna vrata lahko najdete v različnih barvah in modelih. Prav tako se lahko samonosna drsna vrata uporabljajo v industrijske ali domače namene.

Glede na model vrat, ki si ga želite, boste imeli različne možnosti odpiranja. V praksi se ljudje največkrat odločijo za elektronsko odpiranje. Tako boste lahko svoja vrata ob prihodu ali odhodu odprli brez izstopa iz vašega novega ali rabljenega vozila.

Vsa samonosna vrata morajo biti izdelana v skadu z varnostnimi predpisi, ki veljajo v EU področju. Elektromotorizirana vrata zadovoljujejo varnostne zahteve po standardih CE 89/106/EC in EN 13241-1.

Samonosna drsna vrata lahko izbirate med različnimi velikosti. Na nadaljevanju članka vam predstavljamo tabelo višine in širine, z virom iz spletne strani podjetja sonart.si.

VišinaŠirina
63300
83400
103500
123600
153700
173800
203900
2531000
/1100
Samonosna drsna vrata
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Za vse ostale informacije o samonosnih drsnih vratih vam predlagamo, da se obrnete na podjetje sonart preko telefonske številke ali maila, ter jih povprašate za nasvet.

Mi pa vas hkrati vabimo, da si ogledate naš najbolj obiskan članek v preteklem letu z naslovom izdelava spletnih strani cenik.

Z veseljem pa si lahko ogledate tudi stran o optimizaciji spletnih strani v našem podjetju Web Center!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *