Ročna žaga za kosti

Ročna žaga za kosti je primerna za vse, ki imate nekajkrat letno opravka z rezanjem kosti in predelavo mesa. V kolikor se odločate za žago za kosti, vam priporočamo, da si ogledate tudi električno žago za kosti, ki vam ponuja hitrejše rezanje mesa oziroma kosti. V kolikor je vaša predelava mesa velika, se raje odločite za električno žago za kosti.

V primeru, da takšne žage ne potrebujete pa vam predlagamo ročno žago za kosti, ki ima naslednje specifikacije.

Dolžina lista, ki je na voljo je 30 ali 50 mm. Narejenega je iz nerjavečega materijala in PVC ergonomičnega ročaja, ki bo poskrbel za udobno delo. List na žagi pa boste zamenjali brez orodja v le nekaj minutah.

Za vse ostale informacije vam predlagamo, da se obrnete na podjetje Vi-ja, ki je proizvajalec mesarske opreme za domačo in profesionalno uporabo!

Prepričani smo, da brez ročne žage za kosti ne boste mogli kvalitetno in lepo odrezati določen del kosti. Ker se živalske kosti med seboj po sestavi in trdoti relativno podobne je ročna žaga za kosti primerna za vse živali. V kolikor potrebujete žago za kosti bo model ročne žage za kosti, ki smo ga priložili v začetku članka idealna izbira za vaše delo. Tako boste lahko hitro in z lahkoto prerezali prašičje kosti, govedino, perutnino in ostale vrste mesa.

Vsekakor gre za del mesarske opreme, ki jo morate imate v svoji zbirki.
V kolikor potrebujete dodatne informacije o žagi za rezanje kosti vam predlagamo, da se obrnete na zgoraj omenjeno podjetje in povprašate o odgovorih, ki jih želite izvedeti.

Nam pa lahko pod člankom ročna žaga za kosti zaupate svoje dosedanje izkušnje. Kateri model ročne žage za kosti uprabljate, kako ste z njo zadoboljni, kje ste jo kupili…

Veseli bomo vseh vaših komentarjev, na katere bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vabimo vas, da si preberete tudi naše ostale čanke na področju mesarske opreme.

Ročna žaga za kosti
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *