Rezanje slanine

Rezanje slanine je poseben stroj, s pomočjo katerega boste poskrbeli za hitro opravljeno delo.

V tem članku vam bomo ponudili nekaj koristnih informacij za uporabo stroja za rezanje slanine. V kolikor stroja še nimate, vam predlagamo da si ogledate pomnudbo, ki smo jo označili na začetku našega članka.

Rezanje slanine je lahko hitri in zabavano delo. S pomočjo posebnega stroja boste dobili identične koncke slanine. Prav te lahko kasneje uporabite pri izdelavi različnih končnih produktov. Največkrat so odlične v salamah in klobasah.

Rezanje slanine

Rezanje slanine morate obvezno uporabiti tako, da je slanina ali mast zamrznjena. V kolikor ne boste imeli dobro zamrznjene slaline, razanje ne bo potekalo gladko.

Za lažje informacije o tem, kako rezanje lasnine deluje in kakšna je naprava, vam v članku prilagamo tudi sliko in nekaj tehničnih informacij. Gre za relativno majhno napravo, ki jo lahko hitro prenašate in pospravite, ko jo ne potrebujete več. Njene mere so namreč 500x100x120.

Rezanje slanine nam ponudi končni “produkt” v velikosti 6x6x6. V kolikor bi si želeli drugačen stroj se lahko s podjetjem dogovorite, da izdela rezalnik slaline in masti po vaših željah.

Njegova zmogljivost naša kar 20 kilogramov slaline na uro. Delo pa bo potekali zelo preprosto. Vse kar morate storiti je to, da slanino vstavite v napravo, jo s pokrovom zaprete in vrtite ročico. Le ta nato potisne slanino v rezalni del, ki se avtomatsko vrti in reže slanino.

Tako narezane kocke slanine lahko uporabite pri vseh suhomesnatih izdelkih, ki ga uvrščamo med mesarsko opremo.

Ker je stroj sestavljen v celoti iz nerjavečega materijala, vam bo zagotavljal dolgo življensko dobo. Predlagamo vam, da za stroj za rezanje slanine pošljete povpraševanje v podjetje ali pa jih pokličete kar preko spleta, ter se dogovorite za nakup.

V kolikor imate kakršnekoli dodatne informacije se lahko obrete preko njih tudi preko kontaktnega obrazca. Lahko pa nam zaupate svoje vprašanje kar pod tem člankom. Prepričani smo, da vam bomo znali ponuditi pravi odgovor!

One Comment
  1. Gde mogu kupiti stroj za rezanje slanine i kako doci do njega

    srdacni Pozdrav
    Stanislav Aksic

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *