Reklamne table so odlična rešitev za vse tiste, ki želijo biti opaženi. V današnjem času se niti najbolj dobra storitev ali izdelek ne proda kar sama od sebe. Za razvijanje posla in za lastno promocijo je zato dostikrat potrebno storiti marsikaj. Ljudje torej morajo najti in videti tisto, kar si vi kot posameznik ali vodja določene dejavnosti želite. Še vedno pa velja, da je »biti opažen« v tako veliki poplavi različnih sporočil in reklamnih tabel dostikrat zelo težko. Ravno zaradi tega razloga je še toliko bolj pomembno, da na več različnih načinov poskusite pritegniti pozornost ljudi. En način je možen s pomočjo reklamnih tabel, ki jih ustvarjajo v podjetju. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo malce bolj podrobno predstavili nekatere informacije in izdelke (reklamne table), ki nastajajo v omenjenem podjetju. V kolikor vas zanima tokratna tematika, vas prijazno vabimo, da se še naprej družite z nami ob branju.

Reklamne table

Reklamne table izdelujejo v omenjenem podjetju iz pleksi stekla. Slednjega z drugimi besedami poimenujemo tudi akrilno steklo. Na tem mestu vam sporočamo, da bomo v tokratnem članku uporabljali oba izraza. Iz akrilnega stekla lahko ustvarijo edinstvene table, ki bodo drugačne od vseh ostalih. Ravno to je tudi njihov cilj – pritegniti čim več pogledov ljudi. Table iz omenjenega materiala so lahke in zaradi svojega izgleda (že na daleč) zelo opazne. Enostavne so za montažo! Poleg tega so lahko različnih oblik, velikosti, barv in jih je možno kombinirati še s katerimi drugimi materiali. To je odvisno tudi od želje naročnika.

Reklamne table

Pa naj vam na kratko predstavimo pleksi steklo. To je umetna zlitina, ki je predvsem zelo razširjena v kemični industriji, kjer tudi nastaja v večjih količinah. Oblikovaje akrilnega stekla je v primerjavi z drugim anorganskim steklo bistveno enostavnejše. Tudi njegova teža je skoraj za polovico manjša. Čeprav je po mehanskih in kemijskih lastnostih bolj trd je vseeno krhek. Njegova prvotna barva je prozorna, kristalno čista in ima visok površinski sijaj. Njegova uporaba je predvsem tako razširjena zaradi tega, ker je odporen proti poškodbam, praskam in različnim vremenskim vplivom. Dobro je obstojen tudi proti temperaturnim spremembam, vendar ga je priporočljivo uporabljati le na tistih mestih, kjer temperatura ne preseže 70 stopinj Celzija. Zagotovo boste presenečeni tudi nad to informacijo, da lahko doseže zelo dolgo življenjsko dobo! Akrilno steklo je namreč zelo obstojno proti staranju na svetlobi.

Reklamne table za trgovine

Reklamne table cena

Pleksi steklo se niti ne stara niti ne rumeni. Kljub vsem naštetim lastnostim pa je njegova cena (k sreči) zelo nizka. Spreminja se le glede na naslednje dejavnike: dimenzija, debelina in barva stekla. Vsako podjetje na podlagi teh dejavnikov in še morda katerih drugih kriterijev oblikuje svoj cenik. Svetujemo vam, da si ogledate ponudbo in cenik, ki so ga za vas pripravili v podjetju Plexi art. Nahajajo se v Celju, in sicer na naslovu: Ipavčeva ulica 22. Že vrsto let se ukvarjajo z izdelovanjem edinstvenih izdelkov iz akrilnega stekla. Pri svojem delu uporabljajo sodobna orodja in pripomočke! So izredno prilagodljivi, saj poskušajo vsaki stranki ustreči le na najboljši možen način.

reklamne-table

V nadaljevanju vam predstavljamo izdelke, ki najpogosteje nastajajo iz pleksi stekla. Vse bolj pogosto ga uporabljajo kot streho za balkon, vrt, bazen, nadstrešek in še kje drugje. S fiziološkega vidika je znano, da je ta material popolnoma nenevaren. V nekaterih različnih podjetjih ga zato uporabljajo za izdelavo gospodinjskih pripomočkov in aparatov. Pogosto iz njega izdelujejo tudi predmete, ki se uporabljajo v vozilih (smerokazi, vzvratne luči), v optikah (urna stekla, stekla za očala, leče), v gostinskih lokalih, v elektro tehniki (pokrovi luči, deli stikal), kot sejemski material, za opremljanje pisarn, za zaščitne elemente na delovnih mestih, za reklamne table in še kje drugje. V zadnjem času iz njega izdelujejo tudi nakit in nekatere elemente za dekoracijo, ki so edinstveni in izredno lepi.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *