Red Bull

Red Bull ti da krila! So najbolj prepoznavne besede v vsaki reklami, ki jo ustvarijo za promocijo te pijače. Zagotovo ste jo že slišali tudi vi. Pa ste to pijačo tudi že poskusili?  V kolikor vaš odgovor ni pritrdilen vam sporočamo, da je sedaj skrajni čas za odžejanje z Red Bull pijačo.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili nekaj zanimivosti in lastnosti omenjenega napitka. Poskušali vam bomo približati to pijačo, saj je resnično nekaj posebnega. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Red Bull

Kot zanimivost naj že takoj na začetku omenimo, da Red Bull v angleškem jeziku pomeni Rdeči bik. Gre za gazirano poživilno pijačo iz Tajske in sosednje Avstrije. Kupite jo lahko v skoraj vsaki živilski trgovini, v prodajalni bencinske črpalke, na avtomatu ali pa si jo naročite v gostilni. Po novem pa jo lahko naročite tudi v spletni trgovini Rundasekunda. Za paket (24 enot) boste odšteli 30,99 evrov. Prodaja se kot energijska pijača, ki ima namen povečati vzdržljivost in izboljšati počutje ter vplivati na budnost. Prepoznate jo lahko v 250 mL pločevinki. Znana je po celem svetu, cenijo pa jo tudi vrhunski športniki, študentje in vsi tisti, ki se sicer soočajo z zahtevnimi (celodnevnimi) delovnimi mesti. Z njo se zelo radi odžejajo tudi šoferji tovornjakov, avtobusov, avtov, ki so dlje časa za volanom vozila. Ali ste vedeli, da so leta 2003 prodali v približno 120 državah (po celem svetu) okoli 2 milijardi omenjenega napitka? To pa je res neverjetno, vendar mogoče!

Red Bull

Omenjena funkcionalna pijača je tako dobra in poživljajoča zaradi naslednjih sestavin: voda, ogljikov dioksid, saharoza, glukoza, sredstvo za uravnavanje kislosti, citronska kislina, tavrin 0,40 %, kofein 0,03 %, vitamini (niacin, pantotenska kislina, vitamin B6 in B12), različne arome in tudi barvila (karamel, riboflavin).

Hitro kliknite na zgornji (levi) odebeljeni napis in si tudi vi naročite energijski napitek!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *