Red Bull paket

Red Bull paket morate naročiti še danes, saj se resnično splača! Red Bull paket namreč vsebuje 24 enot (po 0,25 litra). V kolikor se boste odločili za nakup tega paketa, vam sporočamo, da boste zanj odšteli samo 32,99 evrov. Poleg tega pa vam ga bodo dostavili do doma, in sicer v roku od 2 do 3 dni. 

Red Bull paket

Najljubša pijača študentov

Sedaj pa vam bomo predstavili še nekaj ključnih informacij o Red Bullu. Gre za pijačo, ki jo po vsem svetu cenijo vrhunski športniki, študentje in tudi tisti, ki imajo precej zahtevna dela. Tudi šoferji med daljšimi vožnjami se zelo radi odžejajo s tem energijskim napitkom.

Red Bul Najljubša pijača študentov

Sestavine

Slednji vsebuje naslednje sestavine: voda, saharoza, glukoza, kislina (citronska kislina), ogljikov dioksid, tavrin 0,40 %, sredstvo za uravnavanje kislosti (natrijevi karbonati, magnezijev karbonat), kofein 0,03 %, vitamini (niacin, pantotenska kislina, vitamin b6, vitamin b12), arome in tudi barvila (karamel, riboflavin). Naročite Red Bull paket in napolnite svoje telo z energijo. Zagotovo vas bo navdušil tudi okus, ki ga bodo zaznale vaše brbončice.

Rekordna prodaja

Kot zanimivost lahko na tem mestu omenimo še to, da je bilo leta 2000 v približno 120 državah prodanih skoraj 1 milijardo 250-mililitrskih pločevink. Pred tremi leti (leta 2019) pa so po vsem svetu prodali 7,5 milijarde pločevink v več kot 171 državah. To pijačo pa proizvaja istoimensko podjetje. Sedež podjetja se trenutno nahaja v Fuschl am See, v Avstriji. Znan je tudi po sponzorstvu številnih športnih prireditev in ekip. 

Sedež red bulla

Red Bull Zero

Naj še enkrat poudarimo, da ta napitek vsebuje kofein, ki vpliva na poživitev energije človeka. Ravno zaradi tega se morate z njim odžejati tudi vi! V kolikor pa niste navdušeni nad sladkorjem v pijači, vam svetujemo, da izberete Red Bull sugar free ali zero. Prepustite se okusu in osvežitvi tega edinstvenega napitka, ki vas bo naravnost navdušil in napolnil s potrebno energijo.

Red Bull Zero


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *