Red Bull 24 pack

Red Bull 24 pack so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik najbolj pogosto vpišejo iskalci omenjene pijače. V kolikor želite izvedeti še več informacij o tematiki Red Bull 24 pack, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Red Bull 24 pack

Nakup

Red Bull 24 pack je paket, ki ga lahko naročite preko spletne trgovine Runda sekunda. Poleg tega pa vam omenjeni paket lahko pripeljejo tudi na vaš dom. Za dostavo boste odšteli le 2,99 evrov. Če boste naročili paket v višji vrednosti (najmanj 100 evrov), pa vam bodo pošiljko dostavili brezplačno do vašega doma. V primeru, da se vam bodo porajala morebitna vprašanja v povezavi z naročilom, vam svetujemo, da pokličete na znano telefonsko številko: 051 495 646. Napišete pa jim lahko tudi elektronsko sporočilo, in sicer na naslov: [email protected]

 Nakup Red Bulla

Priljubljena pijača med mladimi

Naročite svoj Red Bull 24 pack, saj se boste z njim lahko odžejali kjerkoli in kadarkoli. Ta pijača je izredno priljubljena tako med mladimi kot tudi med nekoliko starejšimi, saj ne vsebuje alkohola. Sestavljajo pa ga naslednje sestavine: voda, saharoza, glukoza, kislina (citronska kislina), ogljikov dioksid, tavrin 0,40 %, sredstvo za uravnavanje kislosti (natrijevi karbonati, magnezijev karbonat), kofein 0,03 %, vitamini (niacin, pantotenska kislina, vitamin b6, vitamin b12), arome, barvila (karamel, riboflavin). 

Daje krila ki jih najbolj potrebujete

Glede na to, da Red Bull 24 pack ne vsebuje alkohola, se lahko torej z njim odžejajo tudi mladostniki. Ali ste že slišali, da je ta edinstvena pijača poznana po vsem svetu? Cenijo jo tudi vrhunski športniki, študentje in vsi tisti, ki imajo nekoliko bolj zahtevna delovna mesta. Z njim se velikokrat odžejajo tudi šoferji, še posebej takrat, ko se odpravijo na daljšo vožnjo z avtomobilom ali tovornjakom. Lahko bi rekli, da je Red Bull prav zares funkcionalna pijača, ki »vam daje krila«, ko jih najbolj potrebujete!

Red Bull ti da krila

Rekordna prodaja leta 2019

Kot zanimivost na tem mestu moramo omeniti tudi to, da so v letu 2019 po vsem svetu (oziroma v več kot 171 državah) prodali kar 7,5 milijarde pločevink tega energijskega napitka. To je res izredno velika količina! Slednja pa se iz leta v leto še bolj povečuje. Kmalu bo znano, koliko pločevink so v podjetju prodali v letošnjem letu… 

Cena 24 packa Red Bulla

Če se boste odločili za nakup Red Bull 24 pack, vam sporočamo, da boste v omenjeni spletni trgovini zanj odšteli le 32,99 evrov. Predlagamo pa vam, da si ogledate tudi še ostalo ponudbo, ki so jo za vas pripravili na spletni strani Runda sekunda. 

Sestavine Red Bulla

Nazadnje pa vam bomo na kratko prestavili še posamezne sestavine Red Bull-a in njihov pomen. Ta napitek predstavlja prav posebno formulo, ki vsebuje le najboljše sestavine najvišje kakovosti. Kot prvo sestavino vam predstavljamo kofein, ki je naravno prisoten v več kot 60 rastlinah. Vsebujejo pa ga tudi mnoga druga živila (to so na primer: čaj, kava ali čokolada). Ena izmed prvotnih nalog kofeina v človeškem telesu je predvsem stimulativen učinek, ki ga ima na kognitivne funkcije. Kofein tudi prispeva k izboljšanju koncentracije in povečuje človekovo budnost. Kot zanimivost naj omenimo, da ena 250 ml pločevinka te pijače vsebuje 80 mg kofeina.

Je Red Bull kot skodelica kave?

Ta vrednost pa je približno enaka kot pri eni skodelici kave. Poleg kofeina pa omenjeni energijski napitek vsebuje tudi vitamine skupine B. Slednji predstavljajo mikrohranila, ki jih človek potrebuje za ohranjanje normalnih telesnih funkcij. Verjetno veste, da obstajata dve vrsti vitaminov. To so topni v maščobah in pa vodotopni. Red Bull vsebuje vodotopne vitamine, kar pomeni, da se vitamini v telesu ne shranjujejo tako dolgo kot tisti, ki so topni v maščobah. Omenjeni napitek vsebuje naslednje vodotopne vitamine skupine B: niacinamid (vitamin B3), pantotenska kislina (vitamin B5), vitamin B6 in vitamin B12. Povzamemo lahko, da vsi našteti vitamini prispevajo k normalnemu delovanju telesnega organizma, ki ustvarja energijo. Obenem pa prispevajo tudi k normalnim mentalnim procesom.

Red Bull sestavine
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *