Rabljeni avtomobili Ljubljana

Rabljeni avtomobili Ljubljana so na voljo skozi celo leto. Najdete jih lahko tako pri prodajalcih vozil kot tudi v različnih avtohišah po celotni Sloveniji in tudi v glavnem mestu. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o tematiki Rabljeni avtomobili Ljubljana. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Rabljeni avtomobili Ljubljana

Ponudba rabljenih avtomobilov

Rabljeni avtomobili Ljubljana so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik najbolj pogosto vpisujejo iskalci rabljenih jeklenih konjičkov v okolici mesta Ljubljana. Kot smo že omenili, so rabljeni avtomobili Ljubljana na voljo skozi celo leto in ponujajo precejšnjo izbiro. Tako lahko v tej ponudbi najdete avtomobile različnih znamk, modelov in vrst. Med njimi boste našli karavane, enoprostorce, limuzine, športne avtomobile in še druge. Rabljeni avtomobili Ljubljana se razlikujejo po različnih elementih, med drugim tudi po: številu prevoženih kilometrov, letu izdelave in nakupa vozila, glede na ohranjenost notranje ali zunanje opreme, po ceni in še po nekaterih drugih elementih.

Gospodarska vozila

Ali veste, da lahko med rabljenimi avtomobili Ljubljana najdete tudi gospodarska vozila? Tako kot osebna vozila so tudi omenjena gospodarska prevozna sredstva dostopna v precej širokem cenovnem razponu. To pa pomeni, da so nekateri bolj ugodni, spet drugi pa nekoliko dražji (odvisno od finančnih zmožnosti posameznika). Na tem mestu moramo poudariti še to, da so vsa rabljena vozila pregledana natančno, skrbno in dosledno.

Pregledi vozil

Preglede pa opravljajo strokovno podkovani in izkušeni avto mehaniki, ki se vsako leto tudi izobražujejo in tako dopolnjujejo svoje znanje. Rabljena vozila Ljubljana si lahko ogledate tudi v podjetju Avtotehna Vis. V nadaljevanju članka vam bomo predstavili še nekaj informacij o tem podjetju. Slednje se nahaja v Ljubljani, in sicer na naslovu Celovška cesta 228. Za vse stranke imajo vrata odprta vsak dan v tednu med 8. in 18. uro. Obiščete jih lahko tudi ob sobotah, in sicer od 9. do 13. ure.

Pregledi vozil Avtotehna VIS

Pregled ponudbe od doma

Če si želite ogledati njihovo ponudbo rabljenih jeklenih konjičkov, vam predlagamo, da to storite kar iz domačega kavča. Vse kar morate storiti je to, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in že takoj se boste znašli na spletni strani omenjenega podjetja. Ob fotografijah prevoznih sredstev boste našli tudi opise nekaterih osnovnih podatkov o avtomobilu. Na ta način boste izvedeli veliko informacij o zgodovini vozila.

Pregled ponudbe od doma

Kontakt

Kot smo že omenili, pa jih lahko obiščete tudi osebno in se tako pozanimate o nakupu posameznega jeklenega konjička. V kolikor se vam bodo porajala različna vprašanja, jim lahko pišete kar preko znanega elektronskega naslova: [email protected]. Zaposleni v podjetju so hitro odzivni, zato vam bodo odpisali v najkrajšem možnem času. 

Garancija

Na tem mestu naj omenimo, da lahko pri njih najdete tudi malo rabljena vozila. Ta so stara manj kot dve leti, zato imajo še veljavno tovarniško garancijo. V to skupino sodijo tudi testna vozila znamk, ki jih zastopajo. Med njimi so Opel, Citroen in Peugeot. V Avtotehni Vis so že vrsto let pooblaščeni prodajalci in serviserji za nekatere znamke vozil. Med njimi je tudi Chevrolet in ostali. Najnovejša ponudba njihovih storitev pa zajema tudi prodajo rabljenih avtomobilov Ljubljana vseh avtomobilskih znamk z jamstvom. 

Dodatna avtomobilska oprema

Poleg prodaje vozil se ukvarjajo tudi s prodajo dodatne avtomobilske opreme, z vulkanizerskimi storitvami, kleparsko-ličarskimi popravili in še z nekaterimi storitvami. Pred leti so v podjetju predstavili novost, ki vključuje shranjevanje pnevmatik v njihovih prostorih. Ja, prav ste prebrali! Domislili so se, da lahko vsaka stranka (ki pri njih menja pnevmatike) shranjuje gume v njihovih prostorih. Slednji so urejeni prav za ta namen. Naredili so namreč prav posebno skladišče, kjer lahko shranjujete svoje zimske ali letne gume. 

Vse to in še veliko več vam ponujajo v Avtotehni Vis! Obiščite jih tudi vi ali pa preglejte njihovo ponudbo prevoznih sredstev kar iz domačega fotelja. 

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *