Prodaja pleksi stekla je zelo razširjena, saj lahko iz pleksi stekla izdelujejo uporabne in praktične predmete, elemente ali izdelke. Na tem mestu naj že takoj na začetku kot zanimivost povemo, da pleksi steklo z drugimi besedami lahko poimenujemo tudi akrilno steklo. Mi bomo v tokratnem članku uporabili oba izraza. V kolikor vas zanima ta tematika (prodaja pleksi stekla), vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem tega članka. Zagotovo boste izvedeli marsikaj novega in koristnega!

Prodaja pleksi stekla

S prodajo pleksi stekla se ukvarjajo tudi v podjetju Plexi Art. Že od leta 1988 se ukvarjajo z oblikovanjem in izdelavo različnih izdelkov iz akrilnega materiala. Pri delu uporabljajo le najsodobnejše stroje, pripomočke in orodja. Glede na to, da so pridobili že ogromno izkušenj in prakse, vam lahko pomagajo pri uresničitvi še tako zanimivih in nenavadnih želja.

Njihova ponudba obsega enostavne predmete, ki vam bodo (zaradi praktičnosti) v pomoč pri vsakdanjih opravilih. Mednje sodijo: različna stojala za cenike, prospekte ali kataloge, pisarniška oprema (police, škatlice za papir idr.), oprema za  gostinske lokale (stojala ali držala) in še kaj drugega. Njihove izdelke lahko najdete tudi na področju industrije, kjer je izredno pomembna varnost pri delu. Za takšen namen pa lahko izdelajo najrazličnejše komore, okvirje, škatle in še nekatere podobne elemente, ki bodo poskrbeli za vašo varnost ali varnost vaših delavcev. Omenjeni material v zadnjih letih odlično nadomešča nekatere druge klasične materiale, kot so steklo, kovina in les, saj ne spreminja barve in ni občutljiv na vlago. Poleg tega pa ima tudi izredno dolgo življenjsko dobo!

Prednost prodaje pleksi stekla je (med drugim) tudi v tem, da je omenjeni material zelo ugoden. Njegova cena je sicer odvisna od različnih dejavnikov, vendar je v primerjavi z drugimi klasičnimi materiali, še vedno (najbolj pogosto) ugodnejši. Na ceno največkrat vplivajo: barva, debelina in količina določenega izdelka ali akrilnega stekla, ki ga želite kupiti. V podjetju Plexiart pa so cenik prilagodili tudi glede na zahtevnost in obsežnost določenega predmeta oziroma elementa, ki ga boste naročili.

Lastnosti pleksi stekla

Nazadnje naj vam predstavimo še nekaj osnovnih lastnosti pleksi stekla. To je namreč umetna zlitina, ki ima visok površinski sijaj in je kristalno čist. Njegova prvotna barva je prozorna, vendar ga lahko kupite tudi v različnih drugih barvah. Po mehanskih in kemijskih lastnostih je precej trd, tog, a krhek. Kot smo omenili že zgoraj, lahko dočaka dolgo življenjsko dobo. To mu omogoča dobra obstojnost proti staranju na svetlobi! Zelo dobro je obstojem proti temperaturnim spremembam, vendar je njegova maksimalna temperatura uporabe do 70 stopinj Celzija.

Lastnosti pleksi stekla

V kolikor bi želeli kupiti posamezni izdelek ali naročiti specifičen izdelek iz omenjenega podjetja, vam svetujemo, da se pri njih oglasite osebno. Za morebitna vprašanja pa jih lahko pred tem pokličete na naslednjo telefonsko številko: 03 492 92 20.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *