Prodaja nadomestnih delov

Prodaja nadomestnih delov je aktualna tematika za vse tiste, ki trenutno iščejo kvalitetne nadomestne dele za določen avtomobil. V kolikor ste ta oseba ravno vi, vam sporočamo, da ste na pravem mestu. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo namreč predstavili še veliko več informacij o prodaji nadomestnih delov, zato vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem članka.

Nadomestni deli

Pa naj vam že takoj na začetku tokratnega članka zaupamo, da se s prodajo nadomestnih delov ukvarjajo v različnih podjetjih, avtohišah in še drugih prodajalnah. Ena izmed takšnih avtohiš je tudi Avtotehnika Celje, kjer vam ponujajo le najbolj kakovostne nadomestne dele, ustvarjene za vaše vozilo. Sami pravijo, da je kakovost in varnost na prvem mestu. Moški in ženske, ki vas pričakajo za izdajnem pultu v njihovem salonu, bodo v svoji tako imenovani »lekarni« vedno našli tisto, kar vaše prevozno sredstvo potrebuje za brezhibno delovanje. Prodali vam bodo originalne nadomestne dele Renault, kvalitetno opremo znamke Motrio, zadovoljili bodo marsikatero željo po dodatni opremi in vam tudi svetovali pri pravi izbiri. Tako boste vašemu vozilu zagotovili urejenost, zdravje in funkcionalnost.

Kaj moramo vedeti pred nakupom nadomestnih delov

Vas zanima, kaj je najbolj pomembno vedeti pred nakupom oziroma prodajo nadomestnih delov? Gre za to, da originalni nadomestni deli zadovoljujejo najvišje standarde kvalitete in so zagotovilo za ohranjanje originalnih lastnosti vašega jeklenega konjička. V zgoraj omenjenem podjetju vam na njih nudijo celo 12 – mesečno garancijo. Dobro je vedeti tudi to, da obnovljene nadomestne dele priporočamo za vozila, ki so starejša od 4 let. Ste vedeli, da vam nadomestni deli, ki so na novo sestavljeni iz nadomestnih delov obrabljenih vozil omogočajo prihranek tudi do 50 %? Ja, prav ste prebrali in najverjetneje tudi spoznali, da se to resnično izplača. Nato pa so tukaj še Motrio deli, ki spadajo pod Renaultovo blagovno znamko. Omenjeni nadomestni so namenjeni predvsem starejšim vozilom. Kakovostni deli programa Motrio pa imajo 12-mesečno garancijo in so tudi cenejši od originala.

Pravi deli za vaš model in letnik vozila

Predlagamo vam, da izberete znamko vašega vozila in raziščete ponudbo/prodajo nadomestnih delov po znamkah. To lahko naredite zelo hitro in enostavno. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že se boste znašli na spletni strani omenjenega podjetja. V kolikor vozite avtomobil Nissan, izberite nadomestne dele Nissan. Njihova ekipa visoko usposobljenih in pooblaščenih mehanikov se je udeležila že številnih specializiranih tečajev za razvoj in pridobivanje znanja, zato točno vedo, kar je potrebno vedeti o servisiranju in popravilu vozil Nissan. 

O nas

Najverjetneje veste, da so vsi Nissanovi pooblaščeni serviserji uporabljajo originalne Nissanove dele, ki so izdelani in tudi preizkušeni, tako da popolnoma ustrezajo vašemu avtomobilu Nissan in da bi trajali dlje kot ostali rezervni deli nekaterih drugih proizvajalcev. Gre za dele, ki imajo enake lastnosti kot tisti, ki so prvotno vgrajeni v avto, in sicer v tovarni, kjer je avtomobil tudi izdelan. To pa je tudi jamstvo, da bo Nissan po posegu pri serviserju ohranil svojo kakovost. Vse vzdrževanja in popravila, pri katerih so uporabljeni originalni deli in ki jih opravijo pooblaščeni serviserji, imajo kar 12 – mesečno garancijo na dele in delo! To je res odlično.

Prodaja nadomestnih delov v Avtotehniki Celje

V kolikor želite izvedeti še več informacij o tej tematiki, vam svetujemo, da se oglasite v podjetju Avtotehnika Celje, in sicer na naslovu Bežigrajska cesta 13 v Celju. Delovni čas kjer se ukvarjajo s prodajo nadomestnih delov je sledeč: od ponedeljka do petka (med 8. in 16. 30 uro) ter ob sobotah (od 8. do 12. ure). Za vsa morebitna vprašanja so dosegljivi na telefonski številki 03 426 33 00 in še na elektronskem naslovu: [email protected]. Vse njihove informacij in aktualne novice, ugodnosti pa lahko spremljate tudi na Facebooku in Instagramu. 

Prodaja nadomestnih delov v Avtotehniki Celje

Prijazno vabljeni v podjetje Avtotehnika Celje, kjer boste zagotovo našli ustrezne nadomestne dele za vaše vozilo. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *