Prenova delovnih mest

Prenova delovnih mest je ena izmed problematik s katero se srečujejo praktično vsa podjetja. Kadar gre za hitro rastočo podjetje, pa so težave lahko še veliko večje.

Prenova delovnih mest

Za produktivnost vseh zaposlenih je nujno potrebno urejeno delovno okolje. Prav zato imate pri prenovi delovnih mest odlično priložnost za ureditev vseh potrebnih elemenotov, s katerimi boste dosegli odlično delovno okolje in pripomogli k izboljšanju produktivnosti v podjetju.

produktivnost
Concept: Success in business. Overjoyed talented businessman with raised arms cheering in front of positive business graph, isolated on grey background.

Prenova delovnih mest se lahko lotimo z različnimi posegi v delovno kolje vaših zaposlenih. Prenova delovnih mest je lahko že tudi posodobitev računalniške opreme, nakup novih stolov, miz…

Gre torej za elemente, ki jih lahko pri prenovi delovnih mest hitro upoštevamo in naredimo sami.

Mi pa se bomo v nadaljevanju osredotočili na prenovo delovnih mest, kjer imajo podjetja z načrtovanjem in prenovo največ težav. Zaradi večje kvalitete novih delovnih prostorov se v zadnjih letih tudi v Sloveniji vedno več podjetji odloča za izbiro zunanjega izvajalca, ki izdela celotni načrt prenove delovnih mest in pri tem natančno upošteva vaše želje. V Združenih državah Amerike je takšen način prenove delovenih mest v uporabi že več deset let.

V nadaljevanju bomo za vas izpostavili nekatere najpomembnejše dejavnike, ki jih podjetja pri prenovi delovnih mest upoštevajo in vam s tem pomagajo do urejenega delovnega okolja in višje produktivnosti.

Zaradi večjega števila zaposlenih je velikokrat potrebno prostore preurediti in omogočiti nadaljno delo novih zaposlenih v vašem podjetju. Razporeditev delovnih mest in upoštevanje nekaterih osnovnih elementov delovnega okolja je ključnega pomena za vaše podjetje. Žal lahko opazimo, da še vedno veliko število podjetji v Sloveniji ne upotešva nekatere preproste elemente.

Razsvetljava ima pri produktivnosti vaših zaposlenih velik vpliv. Veste, da obstajajo svetila, ki glede na uro dneva prilagajajo moč svetlobe. Za maksimalni izkoristek zaposlenih je zato ključnega pomena, da zagotovite primerno razsvetljenost glede na delovno mesto, ki ga v vašem podjetju opravljajo.

razsvetljava

Temperatura v poletnih in zimskih mesecih v nekaterih podjetjih še vedno v nekaterih podjetjih ni primerna. Mraz in vročina negartivno vplivata na produktivnost vaših zaposlenih (pisarniško delo), zato je ključnega pomena, da zagotovite primerno prezračevanje, ogrevanje in hlajenje prostorov.

V kolikor se zanimate za prenovo delovnih mest in potrebujete pomoč, vam predlagamo, da se obrnete na podjetje Studio List. Kot strokovanjki na področju načrtovanja delovnih mest in preureditve prostorov, vam bodo strokovno in hitro pomagali pri prenovi vaših prostorov. Za vse dodatne informacije se lahko na njih obrenete preko telefonske števila ali maila, ki ga imajo objavljenega na njihovi spletni strani.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *