Potovanja Južna Amerika

Potovanja Južna Amerika so ena izmed najzanimivejših potovanj na svetu. Celina, ki jo obdaja Atlantik in Pacifik je po velikosti manjša od Afrike, Severne Amerike in Azije. Večja pa je od Evrope. Njen obseg znaša kar 17.840.000 km2, Na katerem se nahaja 331 425 000 prebivalcev.

Potovanja Južna Amerika vam ponujajo raznoliko pokrajino. Vse od morja, do skoraj 7000 m visoke gore Aconcagua v Argentini. Zagotovo poznate najdaljšo reko na tej celoni. Amzaonko je v enem izmed svojih številnih podvigih preplaval Martin Strel. Amazonka na svoji poti preteče 6516 kilometrov.

Potovanja Južna Amerika

Potovanje Južna Amerika vam ponuja ogled številnih držav, ki jih zagotovo že poznate. Argentina, Brazilija, Čile, Kolumbija, Ekvador, Paragvaj, Peru, Venezuela, …

Potovanje po Južni Ameriki vam omogoča odrivanje številnih zgodovinskih ostankov, ki jih lahko najdemo po celotni celini. Večino potovanj po Južni Amerkiki je sestavljeno tudi iz ogleda nekaterih največjih mest na tej celini. Zagotovo poznate Sao Paulo in Rio de Jeneiro, kjer so pred kratkim potekale tudi poletne olimpijske igre.

Potovanja po Južni Ameriki se lahko udeležite čez celotno leto. Predlagamo vam, da obiščete turistično agencijo, do katere pridete s klikom na besedo potovanja Južna Amerika v začetku našega članka. Z več kot 30 letnimi izkušnjami na potročju organizacije potovanj po vseh celinah sveta, vam bodo lahko pomagali pri izbiri pravega termina za vas. V njihovi ponudbi lahko najdete različne pakete, ki se med seboj razlikujejo glede na želeno destinacijo ogleda. Kar nekaj možnosti imate tudi na področju križarnjenja v predelu Južne Amerike. V kolikor si želite to celino ogledati v tej obliki potovanja, si lahko več informaicij o aktualnih paketih ogledate vponudbi križarjenja.

Za vse, ki ste ljubitelji zgodovine, je ogled Machu Picchu ob obisku Južne Amerike nujen. Gre za najbolj znano arheološko najdbišče v Južni Ameriki in eno izmed najbolj prepoznavnih destinacij na celotnem svetu. V ruševinah Inkovkega mesta, ki so ga odkrili šele leta 1911 (po naključju ga je odkril ameriški zgodovinar Hiram Bingham) vam zagotovo ne bo dolgčas.

Machu Picchu
Machu Picchu

V kolikor žilite, vam v zgoraj omenjeni potovlni agenciji omogočajo organizacijo potovanja po meri. Tako si boste lahko ogledali zgolj tiste destinacije, ki so vam najbolj zanimive. V turistični agenciji vam bodo svetovali glede različnih zanimivosti, ki vas bi otegnile zanimati, opravili rezervacijo letalskih kart, poiskali najboljše prenočišče in poskrbeli za vse notranja transferje na vašem potovanju.

Južna Amerika

Tako bo vaše potovanje popolnoma prilagojeno vašim željam in načrtom. Prepričani smo, da je potovanje po Južni Ameriki eno izmed destinacij, za katerega se mora vsaj enkrat v življenju odločiti vsak pravi popotnik. Na poti boste spoznali utrip njihovega življenja in seveda njihovo kulturo.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *