Potovalna agencija

Potovalna agencija vam pouja različna zanimiva doživetja po vsem svetu. Tudi na tem segmentu lahko najdemo agencije, ki se osredotočajo na določen segment kupcev. Nekatere potovalne agencije so osredotočene izključno na organizacijo križarjenj. Na drugi strani imamo manjše potovalne agencije, ki vam ponujajo organizacijo izletov po Evropi oz. na določenem delu sveta.

Potovalna agencija

V različnih potovalnih agencijah smo preverili njihovo ponudbo in se odločili za predstavitev izletov potovalne agencije Orel. V tem podjetju vam poleg okrižarjenj ponujajo še veliko zanimivih možnosti potovanja, ki jih največrat v ponudbi drugih potovalnih agencij ne najdemo.

Ta potovalna agenija vam ponuja načine potovanja, ki v Sloveniji še niso tako popularne. Ena izmed takšni oblik so zagotovo rečna križarjenja, ki jih marsikdo ne pozna tako zelo dobro. V Evropi lahko najdemo kar nekaj držav, ki ponujajo rečna križarjenja.

rečna križarjenja

Rečna križarjenja si lahko privoščite že od 200 € dalje. Cena glede na destinacijo, ki jo izberete lahko v podudbi turistične agencije Orel, seže do 1771 € za rečno križarjenje v Belgiji.

Za katere države se Evropejci in Slovenci največkrat odločamo za rečna križarjenja:

  • Nemčija,
  • Francija,
  • Anglija,
  • Belgija,
  • Irska,
  • Nizozemska,
  • Poljska
  • Portugalska,
  • Švedska.

Naslednje potovanje, ki je zelo specifično in ga ponujajo redko kje, je potovanje v Toscano z avtodomom. V kolikor imate svoj avtodom, se lahko potovanje udeležite z njem, drugače pa vam je potovalna agencija pripravila posebno ponudbo v sodelovanju z zunanjem podjetjem, kjer vam v paketu nudijo najem avtodoma. V 7 dnevnem programu si boste ogledali vse znamenitosti Toscane, kot so npr. Firence, Pisa, prečudovito pokrajino…

toskana z avtodomom

Ta potovalna agencija pa vam ponuja mnogo doživetji tudi izven Evrope. Pravzaprav bi lahko dejali, da je ponudba na tem področju najboljša. Ne samo zaradi programov, ki jih v tej potovalni agenciji ponujajo, temveč tudi zaradi svojega odličnega poznavanja različnih destinacij. V več kot 20 letnem delovanju na tem področju, vam lahko ponudijo natančno svetovanje glede destinacije in poti, glede na vaše želje. V kolikor želite, vam organizirajo potovanje po vaših željah. Tako si boste na svoji poti ogledali zgolj tisto, kar vas najbolj zanima.

Eden izmed izredno zanimivih izletov, ki jih na strani ponujajo je iz potročja potovanja z vlakom. V Evropi vam predlagamo vožjo v Švicarskih alpah, ki jih mnogi smatrajo za eno izmed najlepših destinacij na tem delu Evrope.

potovanja z vlakom

Izven Eu pa je izredno obiskana destinacija od Moskve do Balkajskega jezera.

Transibirska železnica je najdaljša neprekinjena železniška povezava na svetu in prečka kar osem časovnih pasov. Povezuje evropski del Rusije s pokrajinami Ruskega Daljnega vzhoda. Potovanje z vlakom poteka vse od Moskve proti Irkutsku. Na svoji poti boste prepotovali malce več kot polovico celotne železnice in si ogledali Bajkalsko jezero, ki je največje in najglobje sladkovodno jezero na svetu.

Predlagamo vam, da si podrobne informacije o vseh izletih preberete na stranu potovalne agencije Orel.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *