Podaljšanje registracije Celje

Podaljšanje registracije Celje je poleg zavarovanja vašega vozila za nekatere posameznike precej zamuden in neprijeten opravek. Vendar pa to ne velja za tiste, ki boste podaljšanje registracije Celje opravili v avtohiši Avtotehnika Celje. Pri njih lahko brezskrbno uredite vse potrebne postopke za registracijo vozila ali pa opravite spremembo lastništva. Naj poudarimo, da so v ekipi skrb za stranke, učinkovitost in prijaznost njihove najvišje vrednote. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij. Če vas zanima vse in še več o tej tematiki – podaljšanje registracije Celje, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Podaljšanje registracije vam lahko uredi Avtotehnika Celje

Naj že na začetku omenimo, da vam lahko v registracijski pisarni Štajerskega avto doma, ki deluje v salonu za izdajo vozil in prodajo nadomestnih delov, pomagajo skozi postopek registracije, prav tako pa vam lahko svetujejo pri izbiri najprimernejšega paketa zavarovanja za vaše vozilo. Če še ne veste kako do Štajerskega avto doma, vam sporočamo, da van zavijete kar naravnost z Bežigrajske ceste. Njihova vrata so odprta od ponedeljka do petka, in sicer med 9. in 17. uro. Če se boste odločili za podaljšanje registracije Celje, vam zagotavljamo, da boste z njihovo storitvijo zelo zadovoljni.

avtotehnika celje

Pri njih lahko uredite vse na enem mestu! Tako vam bodo z veseljem uredili vse nujno potrebne postopke za podaljšanje registracije Celje. Za dodatne informacije o registraciji prevoznega sredstva v omenjenem podjetju, jim lahko pišete kar preko elektronskega naslova: [email protected]. Zaposleni so precej hitro odzivni in vam bodo v najkrajšem možnem času odgovorili na vsa vaša vprašanja. Poleg tega se lahko za to opravilo naročite kar preko elektronskega obrazca. Na njihovi spletni strani se namreč nahaja zavihek – naročite se na storitev, kjer lahko oddate prijavo že danes. S klikom na zavihek vas bodo vsa postavljena podvprašanja vodila do datuma za opravljanje. Prepričani smo, da pri prijavi ne boste imeli težav, saj je res enostaven in obenem hiter ter zanesljiv postopek! 

Avtotehnika Celje ponuja veliko storitev

Ko bodo tudi za vaš jekleni konjiček prišli tisti dnevi v letu, vam svetujemo, da zapeljete vaše vozilo v Avtotehniko Celje. V to podjetje pa se lahko kadarkoli zapeljete tudi za opravljanje katerih drugih storitev, kot so: servis in popravila, avtokleparske in ličarske storitve, nakup nadomestnih delov in tudi menjava pnevmatik. 

avtotehnika celje zgradba

Nazadnje pa naj vam na kratko predstavimo nekaj informacij o kleparsko-ličarski delavnici. Če ste poškodovali pločevino ali pa vam je pločevino uničila toča, naj vas nič ne skrbi. Strokovnjaki v karoserijski delavnici namreč lahko poskrbijo, da bo vaš jekleni konjiček zopet zasijal kot nov. Strokovno podkovani avtoličarji pri svojem delu uporabljajo le homologirano opremo ter kvalitetne ličarske materiale. Pri delu pa si pomagajo s specialnim orodjem, najrazličnejšimi ličarskimi materiali in pripomočki. 

Za še več informacij in prijavo pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *