Ploščice

Ploščice narejene iz porcelanogresa ali granitogresa združujejo najboljše materiale, luksuzno estetiko in lep videz. Točno takšne keramične ploščice lahko kupite v družinskem podjetju Top Keramika, kjer se že vse od leta 2008 ukvarjajo s prodajo kvalitetnih oblog italijanskih proizvajalcev. Kadarkoli so vam na voljo za individualno svetovanje oziroma obravnavo, če želeti pomoč pri izbiri optimalnih talnih oblog. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili ponudbo, ki so jo za vas pripravili v omenjenem podjetju. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Ploščice za notranjost in tudi zunanjost

Najprej vas moramo obvestiti, da lahko v podjetju Top Keramika naročite keramične ploščice za notranjost in tudi zunanjost oziroma okolico vaše hiše in stanovanja. Kot smo že omenili, je celotna ponudba njihove keramike narejena iz porcelanogresa ali granitogresa, kar pa daje oblogam le najboljše lastnosti. Med njimi so: odpornost proti zmrzali (R10, R11), trdovratnim madežem, poškodbam, vlagi, vodi in proti težjim obremenitvam (npr. motor, avto). Keramične obloge pa so dobro odporne tudi proti obrabi. Poleg tega jim trpežnost, vzdržljivost in robustnost daje možnost, da lahko dočakajo precej dolgo življenjsko dobo!

Ploščice

V njihovi ponudbi boste našli lepe, kvalitetne in funkcionalne ploščice. Slednje so narejene natančno in dovršeno. Izbirate lahko med različnimi oblikami, dimenzijami, velikostjo in barvami. Obenem pa vam ponujajo tudi različne dizajne in vzorce na keramiki. Za vse ljubitelje naravnih materialov pa so pripravili še ploščice z različnimi imitacijami. Med njimi ne smete spregledati najbolj priljubljenih ploščic v imitaciji lesa, betona, kamna in različnih marmorja. Ali veste, kako praktične so keramične ploščice v primerjavi z ostalimi naravnimi materiali? V primerjavi z lesom imajo ploščice veliko bolj dolgo življenjsko dobo, saj so mnogo bolj odporne proti vlagi in vodi.

Čiščenje je preprosto

Poleg tega pa so še bolj enostavne za vzdrževanje. Tudi očistiti jih je naravnost preprosto. Za čiščenje zunanje keramike boste potrebovali ščetko za tla, vodo in še blago čistilo. Le nekaj potegov in vaša terasa, balkon ali stopnišče bo izgledalo kot novo. Podobno je tudi pri čiščenju notranje keramike – potrebna je krpa in voda ali blago čistilo. Na tem mestu vam svetujemo, da se izogibate uporabi močnim ali jedkim čistilom. Slednja namreč lahko uničijo površino ploščic in posledično spremenijo njihovo barvo. Obenem pa še lahko povzročijo pospešeno odstopanje fug. Vedite, da lahko z rednim čiščenjem in pravilnim vzdrževanjem ohranite čist in svež videz vaših stenskih ali talnih oblog!

Čiščenje ploščic

Vedite, da sta poleg videza in ostalih pozitivnih lastnosti ploščic izredno pomembni tudi dimenzija in velikost keramičnih oblog. Glede na velikost prostora je namreč potrebno določiti tudi ustrezne dimenzije oblog. Pa naj vam na tem mestu predstavimo dimenzije keramičnih oblog, ki jih lahko naročite v podjetju Top Keramika (v milimetrih): 1200 x 200, 300 x 600, 450 x 450 in 600 x 600. Vsekakor vam svetujemo, da izberete tisto dimenzijo, ki bo najbolj ustrezala vašim željam in zahtevam.

Za nasvet lahko povprašate prodajalca

Če pa pri izbiri niste popolnoma prepričani, vam predlagamo, da za nasvet povprašate še prodajalca iz omenjenega podjetja. On vam bo  veseljem pomagal pri izbiri primerne velikosti. Podal vam bo strokovno utemeljen razlog, zakaj izbrati določeno dimenzijo oziroma velikost. Poleg tega pa vam bo svetoval tudi pri izbiri barve. Tudi to je namreč izredno pomembno, saj mora biti keramika čim bolj usklajena z ostalimi površinami in opremo v prostoru. Na primer ploščice za teraso v zunanjem delu se morejo ujemati z barvo vaše fasade na hiši ter z ostalimi predmeti v okolju. 

Nasvet

Tako, pa smo prišli do konca tokratnega članka. Če smo vas navdušili nad omenjenimi oblogami, vam svetujemo, da si čim prej ogledate njihovo pestro ponudbo (s klikom na zgornji odebeljeni napis). Ne čakajte predolgo, saj so zaloge nekaterih modelov zunanje in notranje keramike omejene!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *