Ploščice za teraso iz granitolesa

Ploščice za teraso iz granitolesa so v primerjavi z drugimi (naravnimi) materiali veliko bolj odporne in vzdržljive! Granitogres sestava jim namreč daje odlične lastnosti in predvsem izredno dolgo življenjsko dobo! Ploščice za teraso iz granitolesa so narejene zelo kvalitetno. Zagotavljajo pa manjšo vpojnost vode v primerjavi z lesom, daljšo življenjsko dobo, hitrejše in enostavnejše čiščenje ter lažje vzdrževanje.

Ploščice za teraso iz granitolesa

Čistijo se enostavno, saj za to opravilo potrebujete le vodo in krpo. Nekateri za čiščenje uporabljajo tudi ščetko za tla, kar je precej priročno in funkcionalno. Ščetka namreč površino oblog zelo dobro očisti, tako da keramika izgleda »kot nova«.

Kakšna je razlika med notranjimi iz zunanjimi ploščicami?

Verjetno veste, da se ploščice, ki jih uporabljamo v notranjih prostorih in v okolici hiše med seboj razlikujejo. Ploščice za teraso iz granitolesa sodijo med zunanjo keramiko, zato so zelo dobro odporne proti drsenju, različnim vremenskim pojavom, mrazu, večjim obremenitvam idr. Nekatere ploščice za teraso iz granitolesa so namenjene tudi vožnji z motorjem, avtomobilom…

Izbor ploščic preko spleta

Na tem mestu vam sporočamo, da lahko kvalitetne ploščice za teraso od sedaj naprej naročite kar preko spleta. Na spletni strani družinskega podjetja Top Keramika vas namreč čaka široka ponudba različnih modelov zunanje in notranje keramike (med njimi so tudi ploščice za teraso iz granitolesa). Omenjene talne obloge so dostopne v širokem cenovnem razponu. Ob vsakem modelu ploščic lahko na njihovi spletni strani najdete ceno za kvadratni meter, prav tako pa si lahko ogledate tudi fotografije oblog. 

Kombinacija pravih barv

Svetujemo vam, da model ploščic za teraso izberete glede na barvo vaše fasade, strehe, oken in ograje. Na ta način pa lahko poskrbite, da bo vaša okolica barvno usklajena. Zakaj ne bi poskrbeli za to, da bo vaša terasa na novo zaživela? Odločite se za nakup teh odličnih in kvalitetnih ploščic, ki vas ne bodo razočarale.

Ploščice za teraso

Če se vam bodo pri izbiri omenjenih talnih oblog porajala morebitna vprašanja, vam svetujemo, da se za vse nasvete obrnete na prodajne svetovalce in prodajalce iz podjetja Top Keramika. Slednji vam bodo z največjim veseljem svetovali in z vami opravili individualno obravnavo. Prav tako vam bodo pomagali pri barvnih usklajevanjih ploščic z ostalimi elementi iz okolice. Predstavili vam bodo različne modele, njihove lastnosti in vas seznanili s prednostmi. Obenem vam bodo predstavili tudi različne ugodnosti in popuste.

Znižane cene keramike, ki je na zalogi

Mi vam predlagamo, da si na spletni strani Top Keramika ogledate outlet oziroma akcijsko ponudbo, kjer so nekatere modele ploščic znižali tudi do – 60 %! Ja, prav ste prebrali! Gre za odlično akcijsko ponudbo, ki je ne smete izpustiti iz rok. Skozi celo leto so namreč znižani nekateri modeli zunanjih in notranjih ploščic – vendar pa je njihova zaloga in količina omejena. 

Ploščice za teraso

Ko bo vaša terasa zasijala z novimi, kvalitetnimi keramičnimi ploščicami, pa poskrbite še za vašo kopalnico, kuhinjo in druge notranje ali zunanje prostore. Omenjene obloge so namreč več kot odlične za oblaganje v kopalniških, kuhinjskih in tudi drugih prostorih – balkoni, stopnišča, shrambe. Verjetno vam je jasno, da se v teh prostorih vsakodnevno nabira veliko vlage, ploščice pa jo zadržijo. V Top Keramiki vas čakajo različne velikosti, barve in dimenzije oblog, ki jih lahko kombinirate tudi z mozaiki. Če se boste odločili za nakup v Top Keramiki, vam zagotavljamo, da boste izredno zadovoljni! Pri njih vam lahko svetujejo še pri izbiri keramičarja, ki vam bo položil obloge. Izberite najbolj priljubljene ploščice v imitaciji naravnih materialov, ki so še posebej zanimive in primerne za vse ljubitelje naravnih videzov. V kolikor ste med njimi ravno vi, potem je keramika z imitacijo lesa zares prava izbira za vas!

Nič več ne odlašajte in si njihovo spletno ponudbo oblog oglejte tudi vi! Kliknite na zgornji odebeljeni napis in navdušeni boste!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *