Plašilne pištole za vašo varnost

Plašilne pištole so od sedaj na voljo tudi v trgovini za airsoft. Pri njih lahko poleg omenjenih pištol najdete še  električne, ostrostrelske, vzmetne, GBB in zbirateljske puške. Pištole so razdeljene v 4 kategorije, to so: plinske, električne, vzmetne in revolverji.

Plašilne pištole

Poleg tega je v njihovi trgovini za airsoft na voljo še velika izbira dodatkov za airsoft replike: nabojniki, optika, luči in laserji, dušilci zvoka, granate, nogice, sprednje ročke ipd. Za nadgradnjo ali morebitna popravila pušk in pištol pa so v ponudbi notranji in zunanji deli, montaže, merki in drugi deli.

Pištola Plašilna Blow TR 17 K 9mm

Naj poudarimo, da v omenjeni trgovini ne prodajajo le replike, temveč tudi pravo strelno orožje, zračno orožje in plašilne pištole. V ponudbi so tudi loki, frače, elektrošoker-ji, solzivci ter strelni daljnogledi in red dot merki.

Plašine pištole nekateri radi poimenujejo tudi strašilne pištole

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili nekatere najbolj prodajane plašilne oziroma strašilne pištole, ki jih lahko kupite tudi vi, in sicer v omenjeni trgovini. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem.

strašilne pištole

Popularni modeli plašilnih pištol

Blow F92 Matte Chrome 9mm P.A.K.

Na tem mestu vam predstavljamo že prvo »plašilko« – Blow F92 Matte Chrome 9mm P.A.K. Gre za kovinske polavtomatske plašilne pištole, ki imajo sistem »top fire«. Ta pline izstreli na vrhu cevi –  spredaj skozi ustje cevi pa ni izhoda plinov.

Plašilna pištola Plašilna Blow F92 Matte Chrome 9mm P.A.K.

Ta izdelek je v celoti narejen iz kovine, po teži in sistemu delovanja pa je enak pravi. V nabojniku je prostora za 18 nabojev, sprožilec pa ima klasično 1 in 2 stopenjsko delovanje. Trenutno znaša cena te plašilne pištole 109,90 evrov. Ob nakupu tega izdelka prejmete plastični pištolski kovček, 1 leto garancije in še 5,50 točk v vrednosti 5,50 evrov.

Blow TR 17 Fume 9mm P.A.K.

Med plašilne pištole se uvršča še pištola Blow TR 17 Fume 9mm P.A.K., katere cena znaša 119,90 evrov. To je kovinska polavtomatska plašila pištola, ki ima (enako kot zgoraj omenjena pištola) »top fire« sistem. Ta pline izstreli na vrhu cevi.

Plašilna pištola Plašilna Blow TR 17 Fume 9mm P.A.K.

Poudariti moramo, da je izdelek narejen iz kovine, po teži in delovanju pa je enaka pravi. Tudi pri tej . je v nabojniku prostora za 18 nabojev sprožilec pa ima klasično 1 in 2 stopenjsko delovanje. Zanjo še velja, da lahko s pirotehničnim adapterjem izstreljuje signalne rakete (vendar to ni priloženo v kompletu). Za nakup morate priložiti potrdilo polnoletnosti! Sicer pa boste v kompletu prejeli še plastičen pištolski kovček in 1 leto garancije. Naj poudarimo, da so preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

Razpočnik Kaiser 9mm

Če je airsoft tudi vaša najljubša dejavnost ali hobi, potem vam svetujemo, da si ogledate še ostalo ponudbo, ki so jo za vas pripravili v trgovini. Pri njih boste našli še airsoft replike, oblačila in dodatke za igro. Če uživate v airsoft igri ali ste morda vojak, lovec, policist ali varnostnik in ne iščete le izdelkov za airsoft, vam bo njihovo spletno mesto zagotovo v pomoč. Zagotovili vam bomo vso potrebno opremo, strelivo, orožje in dodatno opremo. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in si oglejte ponudbo!

Trgovina z orožjem MaxAirshop

Trgovina z orožjem MaxAirshop prodaja airsoft, orožje in opremo že vse od leta 2005. Vse zaposlene namreč navdušuje orožje. Vsi so nekdaj bili resni airsoft igralci, nekateri pa so sedaj navdušeni strelci s strelnim orožjem.

Trgovina z orožjem MaxAirshop

Če boste želeli, vam bodo pomagali izbrati replike, orožje in opremo glede na vašo raven znanja in potrebo ter vam svetovali, kako varno uporabljati in skrbeti za replike in orožje. Nazadnje naj še omenimo, da boste pri njih našli izdelke od več kot 200 blagovnih znamk. Blago pa lahko kupite na spletu ali obiščete njihovo fizično trgovino v Celju. Ob nakupu boste prejeli 12-mesečno garancijo za vse izdelke!

Za več informacij ali nakup pa kliknite na zgornji odebeljeni napis – plašilne pištole. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *