Pekoča bolečina v križu

Pekoča bolečina v križu se največkrat pojavi zaradi slabe telesne drže, dvigovanja težkih bremen, dolgotrajnega dela za računalnikom, tipkanja na previsoko tipkovnico ali (v najslabšem primeru) zaradi zloma hrbtenice oziroma katere druge poškodbe. Pekoča bolečina v križu je tudi vzrok nepravilne telovadbe ali druge aktivnosti. Tudi vsakodnevne aktivnosti (na primer: nošenje torbice na ramenih) ali držanje telefonske slušalke med ušesi in rameni lahko privede do omenjene bolečine. Včasih pa je mogoča tudi obremenitev mišice med spanjem. V primeru, da bolečina v križu ne mine ali postaja močnejša v več kot štirih do šestih tednih je smiselno (oziroma nujno), da obiščete zdravnika ali specialista, ki vam bo pomagal poiskati vzrok zanjo.

Pekoča bolečina v križu

Pekoča bolečina v križu je znak, da je v vašem telesu nekaj narobe. Ampak pozor, saj je včasih zelo težko vedeti, če je tista bolečina le neprijetnost ali potrebuje novo pozornost. V katerem koli primeru je nujno potrebno odkriti vzrok za vaše težave, ki jih je potrebno tudi ustrezno zdraviti.

BioSinhron

Ena izmed metod zdravljenja je povezana z magnetno terapijo. Na spletni strani Biosinhron lahko najdete pripomoček, s katerim boste vplivali na pospešeno zdravljenje omenjenih bolečin. Gre za produkt – Simag ali simultani magnetni generator, ki generira utripajoča magnetna polja zelo nizkih frekvenc. Simag je namenjen osebni rabi doma, v službi, na dopustu ali še kje drugje.

Simag

Prispeva k obnavljanju obolelih celic in organov ter na ta način prispeva k pospešenemu zdravljenju. Znanstveniki menijo, da lahko magnetna terapija normalizira metabolizem človeškega telesa in s tem tudi odpravlja bolečine. Že stoletja uporabljajo to obliko terapije za lajšanje bolečin, v zadnjih letih pa je postala še posebej priznana. Magnetna terapija lahko deluje na bolečino neposredno – direktno ali posredno. Slednje koristi te terapije so predvsem: izboljšana prekrvavitev, sproščene mišice, povečana količina kisika v tkivu, hitrejša regeneracija, blaženje oteklin, povečano oblikovanje za organizem potrebne energije in še nekatere koristi.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *