Biosinhron

Biosinhron je podjetje, ki ponujajo edinstvene terapevtske pripomočke za boljše počutje. Več kot 1000 strank že uporablja njihove produkte in od tega jih je kar 98 % zadovoljnih z njimi. Le kako ne bi bili, če pa 15 minutna vsakodnevna uporaba izboljša vaše počutje, da je le-to za kar dvakrat boljše! V tokratnem članku vam bomo med drugim predstavili izdelek Biosinhron, ki ga sestavljata mehanski (Wonderstep) in še elektronski (Simag) del. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. Še posebej prijazno vabljeni k branju vsi tisti, ki imate težave s hojo, bolečinami v križu, nespečnostjo ali s pomanjkanjem energije za življenje.

biosinhron

Pa naj vam najprej predstavimo, zakaj so Biosinhron izdelki tako posebni in kaj jih odlikuje. Prva pozitivna lastnost je povezana z njihovo uporabo, saj so le-ti zelo preprosti za uporabo. Brez strokovnega nadzora lahko delujejo kar pri vas doma. Poleg tega so tudi zelo priročni, saj jih boste lahko uporabili še na poti, na delovnem mestu ali pa na počitnicah. Uporaba izdelkov je predvsem varna in učinkovita. Dovršenost in dolga življenjska doba pa pripomorejo še k večji vsestranski namembnosti.

biosinhron izdelki

V nadaljevanju vam predstavljamo Biosinhron terapevtski pripomoček, za katerega boste odšteli samo 278,00 evrov. Kot smo omenili že zgoraj, je ta naprava sestavljena iz mehanskega in elektronskega dela. Wonderstep ali mehanski del sestavlja ogrodje s popolnoma gibljivimi nastavki, ki so namenjeni za stopala ali dlani. Poleg tega ta del sestavljajo tudi masažni kolesci. Elektronski del pa predstavlja Simag ali simultani magnetni generator utripajočih magnetnih polj z različnimi frekvencami. Glede na to, da sta oba sklopa samostojna, ju lahko uporabljate ločeno ali pa hkrati. To je odvisno od vaših potreb in želja. Biosinhron je večstranski, saj se uporablja za zdravljenje zelo širokega spektra bolezni, motenj, težav in za lajšanje ali odpravljanje bolečin. Z njegovo redno uporabo lahko prispevate k močni opori vašega imunskega sistema. Poleg naštetega se njegova učinkovitost kaže tudi v tem, da oslabljenim človeškim celicam pomaga do čim bolj skladnega delovanja. Pospešuje pa tudi regeneracijo vašega organizma.

biosinhron

Biosinhron terapija je kot neke vrste mešanica fizikalne in magnetne terapije. Gre za samoterapijo, ki pomaga več kot tisočim uporabnikom doma in tudi po svetu. Kot smo omenili že zgoraj, zadostuje za učinkovanje že redna – vsakodnevna 15 minutna uporaba. Lahko pa jo seveda opravljate večkrat dnevno (tudi po 20 minut). Osnovna terapija se izvaja v sedečem položaju, in sicer s stopali. Na njih so namreč izredno refleksne točke, ki so dosti bolj občutljive kot tiste, ki jih imamo na rokah (saj z njimi več delamo). Ta terapija za noge je koristna predvsem zato, ker pospešuje cirkulacijo krvi tudi v področju, ki je najbolj oddaljen od srca. S tem pa močno zmanjša pritisk v ožilju. Lahko zapišemo, da omenjena terapija preprečuje otekanje nog, odpravlja občutke napetosti, teže v vašem telesu in bolečin v nogah, preprečuje še bolezni ožilja in nastanek krčnih žil! Izvajanje terapije z dlanmi pa je priporočeno predvsem takrat, ko se pojavijo bolečine v vratnem ali ramenskem delu rok. V primeru, da se pojavi reakcija v obliki poslabšanja stanja v prvih dneh uporabe, je to predvsem zelo dober znak, ki največkrat kaže na učinkovitost terapije. To pa je res zanimivo! Priporočeno je, da 2 uri pred izvajanjem terapij ne uživate čaja, kave, cigaret ali alkoholnih pijač.

Na njihovi spletni strani boste našli tudi pripomoček Biosinhron Plus, za katerega boste odšteli 374,00 evrov. Njegovo uporabo priporočajo predvsem za vse tiste, ki želijo zelo hitro olajšati ali odpraviti bolečine. Izkušnje so namreč pokazale, da je za še hitrejšo odpravo bolečin izredno pomembna uporaba dveh Simag. Z obema simultanima magnetnima generatorjema namreč pride do sprostitve ali prenehanja bolečin v krajšem času, kot takrat, ko uporabljate le enega.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *