Obdelava pločevine

Obdelava pločevine je potrebna zaradi procesa izdelave izdelkov iz pločevine. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekatere dejavnosti, ki so povezane z obdelavo pločevine. Vljudno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Obdelava pločevine

Lasersko varjenje Remic je podjetje, ki se ukvarja tudi z obdelavo pločevine. Njihove storitve so naslednje:

Lasersko varjenje spojev delov iz AL, nerjavne ali jeklene pločevine in

lasersko varjenje različnih nastavkov, čepov in priključkov na čisto vse vrste pločevine.

Ena izmed prednosti njihovega dela je ta, da ni deformacij ali pa so le-te minimalne. Poleg tega ni potrebno odstraniti zaščitne folije. Varijo lahko tudi na malce težje dostopnih mestih. Omogočena je tudi izdelava manjših ali večjih serij. Njihov osnovni material ostane termično nepoškodovan. Zvari so estetsko oblikovani in jih v skorajda vseh primerih ni nujno dodatno čistiti ali obdelati.

Naj vam na tem mestu predstavimo še nekatere dejavnosti, ki jih lahko opravijo v podjetju Remic. Od leta 2003 se ukvarjajo z laserskim spajanjem in navarjenjem. Ves čas sledijo razvoju sodobne tehnologije in novostim, ki so povezane s tem področjem. Njihovi prostori so opremljeni z moderno in zelo zmogljivo opremo. Stalno pa posodabljajo in povečujejo orodje tudi z ostalo razpoložljivo opremo iz trga.

Obdelava-pločevine

Pa naj vam na tem mestu predstavimo kratek razvoj njihove opreme. Čisto prva oprema, ki so jo imeli v njihovem podjetju, je bila rezultat domačega proizvoda. Leta 2004 pa so jo nadomestili z novim laserjem, ki ga je ustvaril nemški proizvajalec. Ta stroj je zaradi večje moči in prilagodljivosti prispeval k krajšem izdelovalnemu času. V letih od 2005 do 2014 so investirali v sodobno in še bolj zmogljivo opremo. S tem so še dodatno pridobili na času, še posebej v tistih primerih, ko je potrebno nanesti več materiala. Tako moderna oprema jim daje možnost, da lahko varijo s 4D programiranjem.

V podjetju Lasersko varjenje Remic se tudi zavedajo, da sta kvaliteta in odzivnost pomembna dejavnika za uspeh in sodelovanje z njihovimi strankami.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *