Naravni šampon za lase Shikakai

Naravni šampon za lase Shikakai so precej priljubljeni. Kupite jih lahko v različnih trgovinah, drogerijah in še kje drugje. Na policah za nego las in lasišča boste zagotovo našli povsod veliko izbiro številnih šamponov. Vendar pa vas pozivamo, da bodite pri izbiri pravega čim bolj kritični. Nekateri naravni šamponi za lase namreč niso vedno takšni, kot delujejo na prvi pogled. Vsebujejo lahko nekatere sestavine, ki lahko negativno vplivajo na vaše lasišče.

Naravni šampon za lase Shikakai

Preizkusite naravni šampon za lase Shikakai

Na tem mestu vas zato pozivamo, da preizkusite ekološki in naravni šampon za lase Shikakai, ki ga prodajajo v podjetju Etnobotanika. Ta naravni šampon za lase Shikakai ne vsebuje nobenih umetno pridobljenih kemičnih snovi in je zatorej primeren za vse ljudi. Poleg tega moramo poudariti, da lahko ta izdelek uporabljajo vsi tisti, ki imajo sicer kakršne koli alergijske reakcije na kemične sestavine v kozmetičnih proizvodih. Zaradi nizke pH vrednosti je primeren za uporabo na različnih mestih obolenja vašega lasišča. Prispeva namreč k vzpostavitvi naravnega ravnovesja. Vedite, da na lasišču ne odstrani zaščitne maščobne obloge, vendar pa zelo učinkovito odpravlja prhljaj. Naj omenimo še to, da so lasje po uporabi tega šampona svetleči in predvsem izredno mehki. Takšne bi si želela zares vsaka ženska!

Shikakai naravni šampon za lase

Kako se uporablja Shikakai šampon

Naravni šampon za lase Shikakai se uporablja po natančno določenih navodilih, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju. Najprej vam predstavljamo navodila za mokro umivanje las. Za enkratno umivanje boste potrebovali približno 10 gramov Shikakai-ja v prahu in še 40 ml tople vode. Najprej boste v posodo stresli to količino šampona v prahu in mu dodali še omenjeno količino vode. Vaša naslednja naloga bo, da obe sestavini zmešate v gladko zmes in jo pustite stati najmanj 15 minut na sobni temperaturi. Nato boste na mokre lase nanesli predhodno pripravljeno zmes. S krožnimi gibi pa jo boste vtrli v vaše lasišče. Naravni šampon za lase boste pustili delovati 2-5 minut, nato pa ga boste splaknili in posušili. Končni rezultat vas bo zagotovo navdušil!

Uporaba šampona

Pri suhem umivanju las se postopek nekoliko razlikuje, saj ni potrebno uporabiti vode. Najprej boste prah Shikakai stresli v nizko posodo. Potem pa boste prste povaljali v prah, ki se bo oprijel površine vaše kože. S prašnimi prsti boste segli v lase in si z rahlimi krožnimi gibi masirali lasišče. To boste počeli toliko časa, dokler vaši lasje ne bodo dobili volumna in sijaja. Ta omenjeni prah bo nase pritegnil vso odvečno maščobo, vaši lasje pa bodo postali sijoči in bujni. Prah bo ostal na vašem lasišču tudi do naslednjega umivanja las. Preizkusite ta postopek tudi sami!

Zanimivost o šamponu Shikakai

Nazadnje naj kot zanimivost omenimo še to, da se v Indiji Shikakai tradicionalno uporablja za negovanje las že več tisočletij. V ajurvedski medicini se uporablja zaradi številnih pozitivnih učinkov. Vse to pa mu dajejo te prefinjene sestavine, kot so: saponini, flavonoidi in različni vitamini, ki imajo antioksidativno delovanje. Naravni šampon za lase Shikakai iz podjetja Etnobotanika je zares najboljši in ga morate preizkusiti tudi vi! Poleg vse naštetih pozitivnih lastnosti naj še poudarimo, da ta izdelek hrani lasne mešičke. To pa vpliva na krepitev las, prav tako pa še preprečuje izpadanje in sivenje las. 

shikakai

Za več informacij o omenjeni tematiki pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani podjetja Etnobotanika, kjer so za vas pripravili še ostale naravne izdelke – tudi za nego kože. Pri izboru izdelkov in storitev zvesto sledijo načelom pravične trgovine! Ta jim namreč omogoča, da zagotavljajo čisto energijo izdelka ali storitve. Vsak dan stremijo k temu, da s svojo poslovno prakso in izkušnjami ponudijo pošteno plačilo vsem svojim zaposlenim, ki so vključeni v proizvodnjo in prodajo njihovih izdelkov. Obenem naj še poudarimo, da je njihova osebna in tudi poslovna praksa trajnostno ter etično naravnana do živali in narave.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *