Najem motornih plovil

Najem motornih plovil je odlična priložnost za raziskovanje morja. V kolikor še niste bili na jadranju ali kakšnemu drigemu načinu plovbe vam predlagamo najem motrnih plovil.

Kakšna motorna plovila lahko najamemo in kje lahko najem opravimo?

Motorna plovila lahko najamete preko spletna. S pomočjo iskalnika lahko določite karakteristike plovila, ki si ga želite najeti. Glede na izbran termin in karakteristike plovila boste tako lahko hitri izbrali med različnimi motornimi plovili za najem.

Pod najem motornih plovil štejemo tako čolne, jahte in jadrnice (ki imajo motor). Gre za izredno široko besedno zvezo, ki zajema različne stvari.

Najem motornih plovil za enodnevne izlete lahko opravite na svoji lokaciji dopusta. Predlagamo vam, da najem predhodno načrtujete in rezervirate že Sloveniji. Tako bo cena, ki jo bošte odšteli veliko nižja v primerjavi z najemom na obali.

V kolikor se zanimate za najem jadrnice, vam predlagamo da to naredite nekaj mesecev pred odhodom. Ugodne ponudbe lahko najdete tako, da v google vpišete first minute najem jadrnice. Takrat je namreč cena veliko nižja. Na last minute najem jadrnic se v glavni sezoni ne zanašajte, saj je večina plovil že zasedenih. Za najem na izbrani lokaciji in želenim datumom je praktično nemogoče pričakovati, da boste lahko želeno plovilo najeli nekaj dni pred odhodom!

V kolikor želite pomoč pri najemu motornih plovil vam predlagamo, da pred kontaktiranjem izbranega podjetja zabeležite naslednje stvari.

Cena se glede na datum in mesec zelo spreminja. Prva pomembna stvar pri dogovarjanju za najem je natančen datum prihoda in odhoda.

Število potnikov na plovilo je potrebno poznati že od samega začetka. V kolikor boste najeli “preveliko” plovilo, bo strošek na osebo veliko večji, kakor če se odločite za plovilo, ki ustreza vašemu številu. Terminsko usklajevanje ljudi zna biti zahtevno, vendar v primeru najema motornih plovil igra zelo pomembno vlogo.

ŽELITE SPOZNATI SKRITE KOTIČKE JADRANA?

Želite izkusiti čar Jadranskega morja na luksuznih križarkah, ki se lahko zasidrajo v praktično vsakem zalivu? Toplo vam priporočamo, da se udeležite butičnih križarjenj! To je odlična priložnost, da izkusite vse lepote Hrvaške obale, ne da bi se morali ukvarjati z navigacijo ali planiranjem poti. Obiščite stran Croatia cruises in si oglejte različne termine in križarke, ki so na voljo.

Ne zamudite te fantastične priložnosti, rezervirajte svoje križarjenje še danes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *