Mreža proti toči

Mreža proti toči je posebna zaščitna mreža, s pomočjo katere lahko zavarujete različne stvari.

V Sloveniji je v zadnjih letih praktično vsako leto prišlo do večje gmotne škode na različnih koncih Slovenije. Prav zaradi tega je investicija v mrežo proti toči velikokrat smiselna.

V primerjavi z zavarovanjem, ki ga nudijo različne zavarovalnice je strošek mreže proti toči izjemno mali in se vam povrne že ob prvi manjši toči na vašem območju.

mreža prti toči

S pomočjo mreže proti toči lahko zavarujemo različne površine. Največkrat pa se mreža uprablja za zaščito površin, kjer lahko pride do večje gmotne škode.

Tako se podjetja, ki prodajajo rabljena vozila velikokrat odločajo za mrežo proti toči. Tako z izjemno nisko izvesticijo zaščitijo vozila, kjer skupna vrednos krepko presega 100.000 €. V primeru toče, bi lahko stroški popravila znašali več 10.000 €. Investicija v mrežo proti toči je v primerjavi z drugimi oblikami zaščite izredno nizka. Prav tako je takšna mreža zelo praktična, saj se lako pod njo skrivajo različni sadovnjaki in vrtovi.

rabljena vozila

S pomočjo mreža proti toči laho zaščitite svoje pridelke, ter si tako zogotovite odlično letino prav vsako leto.

Z uporabo mreže proti toči sistema Frustar lahko ugodno obvarujte svoj težko prigarani pridelek. Protitočna mreža mora biti postavljena kakovostno, za kar poskrbimo mi. Preglavice in strah pred točo bo z našimi izkušnjami ter delom vaša preteklost.

Mreža proti toči bo tako obvarovala vaš pridelek, vam prihranila denar in vas rešila strahu pred tem vremenskim pojavom. Da bo investivija še manjša, pa so na voljo različne subvencije. Predlagamo vam, da se obrnete na podjetje, ki smo ga omenili v začetku našega članka, ter se tudi sami prepričate o tem, kakšne so možnosti za pridobitev suvencije glede na vaše pogoje.

V kolikor imate dodatne informacije o mreži proti toči za avtomobile ali za zaščito katerekoli druge lastnine, se lahko obrnete na zgoraj omenjeno podjetje, kjer vam bodo z veseljem pomagali.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *