Merino nogavice

Merino nogavice enostavno morate imeti v svoji kolekciji oblačil! So namreč izjemno mehke in tople nogavice, ki so narejene predvsem za mrzle zimske dni. Vendar pozor, to ne pomeni, da vam tudi v preostalih letnih časih ne bodo prišle prav.

Merino

Merino nogavice so uporabne čisto vsak dan, saj so izredno udobne. Vaše noge vam bodo hvaležne, saj jih bo merino volna ves čas prijetno grela. V nadaljevanju članka vam bomo predstavili nogavice znamke Dexshell. Tudi pri tem podjetju izdelujejo merino nogavice. Narejene so iz prav posebnih materialov, ki zagotavljajo vrhunsko izkušnjo. Najpomembnejše pa je to, da so to nepremočljive nogavice. To jim omogoča Membrana Porelle, ki nogavico spremeni v 100 % neprepustno in hkrati nudi zaščito pred mrzlimi ali mokrimi okoliščinami. Poleg merino volne te nogavice sestavlja tudi bambus. Slednji zagotavlja najbolj optimalno udobje, vsrka oziroma absorbira odvečni znoj ali vlago. Vse to pripomore k temu, da so lahko vaše noge med aktivnostjo suhe. Vsi ti materiali vplivajo na kakovost in vašo vrhunsko izkušnjo!

Merino nogavice

Omenjene nogavice prodajajo (pod znamko Dexshell) med drugim tudi v spletni trgovini SPORTNA-OBLACILA.SI. Ponujajo vam veliko izbiro različnih modelov, ki so primerni za žensko ali moško nogo. Ne glede na vaš preprost ali bolj »nor« stil oblačenja, boste zagotovo našli pravi par nogavic, ki vam bo pisan na kožo. V njihovi ponudbi so večbarvne nogavice (ali pa zelena/mornarska/markirna barva). Na voljo so tudi različni vzorci, med katerimi so črtaste nogavice.

Merino nogavice

Najboljše pri teh nogavicah je to, da so primerne za skorajda vsakdanjo uporabo. Še posebej nepogrešljive so v mrzlih dneh. Priporočamo vam tudi, da jih obujete, ko boste kolesarili, tekli ali hodili.

V kolikor boste kupili en par nogavic in ga preizkusili, vam zagotavljamo, da boste naročili vsaj še en drug par! Tako bo čez čas vaš predal v omari postal poln kvalitetnih Dexshell nogavic. Nič ne čakajte in naročite svoj izbrani par še danes.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *