Mechanix rokavice

Mechanix rokavice nudijo varnost in udobje vašim rokam. Pogosto se za njihov nakup odločijo varnostniki, vojaki, reševalci, gasilci in drugi, saj so primerne za vse pogoje dela. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili najbolj prodajane Mechanix rokavice, ki jih lahko naročite kar preko spletne trgovine Maxairshop. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. Prepričani smo, da boste tudi vi našli novo zaščitno opremo za roke!

Mechanix rokavice M-Pact OD S

Najprej vam predstavljamo odlične Mechanix rokavice M-Pact OD S, ki so sedaj na voljo po ceni 34,90 evrov. Njihova barva je olivno zelena, zato se za njihov nakup pogosto odločijo vojaki. Poudariti moramo, da je oprijemna stran iz sintetičnega usnja, dvojno podložena ter še dodatno ojačana. Poleg tega je zgornja stran ojačana z gumo, ki nudi vrhunsko zaščito. Te priljubljene rokavice so praktične, saj se zapirajo in odpirajo z »ježkom«.

M-Pact OD S

Mechanix Original OD S

Kot druge vam predstavljamo rokavice Mechanix Original OD S, ki so na zalogi. Dosegljive so za ceno 24,90 evrov, ob nakupu tega izdelka pa v spletni trgovini prejmete še 1,25 točk v vrednosti 1,25 evra. Tudi te Mechanix rokavice so olivno zelene barve in nudijo udobje ter varnost. Njihova oprijemna stran je narejena iz sintetičnega usnja, zato ta del ponuja odličen oprijem. Poleg tega pa se rokavice zapnejo še z ježkom. 

Original OD S

Mechanix Prsuit CR5

Sedaj pa vam predstavljamo še Mechanix Pursuit CR5 črne XL. To so protivrezne rokavice, ki nudijo odlično zaščito. Ravno zaradi tega se za njihov nakup pogosto odločijo policisti. Rokavice so ergonomsko oblikovane ter delujejo tudi na zaslonu na dotik (touchscreen). Njihova oprijemna stran je narejena iz umetnega usnja podložena z CE level 5 Armortex protivreznim materialom. Zapnejo se z ježkom. Ta model rokavic je nekoliko dražji, zato boste za par odšteli 39,90 evrov. Glede na to, da boste z njimi več kot odlično zaščitili vaše roke, boste na dolgi rok pozabili na to ceno. 

Mechanix Pursuit CR5 črne

Original Woodland Gen 2

Kot zadnji model vam predstavljamo priljubljene rokavice Original Woodland Gen 2 M. Njihova barva je »woodland«, kar pomeni, da so rokavice večbarvne oziroma imajo barvni vzorec. Na tem mestu moramo poudariti, da so to izredno kvalitetno izdelane rokavice, ki ponujajo vašim rokam udobje, zaščito in varnost. Slednje najbolj pogosto  uporabljajo gasilci, vojaki, varnostniki in tudi mehaniki, saj se prilagajajo različnim pogojem dela. Zapnejo pa se z ježkom.

Mechanix rokavice Original Woodland Gen 2

Nazadnje moramo povzeti, da so preizkuse vseh naštetih izdelkov, vključno z vsemi meritvami, opravili na naključnih izdelkih in niso kopirani iz paketa ali drugih spletnih mest. Prijazno vas vabimo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in si v omenjeni spletni trgovini ogledate ponudbo, ki so jo pripravili za vas. Če se vam bodo ob ogledu porajala morebitna vprašanja, pa pokličite v trgovino. Prijazni prodajalci in svetovalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *