Masažni aparat za ramena je nepogrešljiva naprava za masiranje vašega zgornjega dela telesa. Njegova uporaba je izredno preprosta. S pomočjo masažnega aparata, ki vam ga predstavljamo v nadaljevanju boste popolnoma sprostili vratne in hrbtne mišice. Njegova upraba je izredno preprosta in sproščujoča.

Masažni aparat za ramena

Masažni aparat za ramena vam bo relaksiral. Podobno, kot če bi bili na masaži. Deluje toplotno in sproščujoče, saj se med delovanjem masažne glave segrejejo, ter tako oddajajo prijetno temeraturo.

Masažni aparat za ramena

Redna cena masažnega aparata znaša 192 €. Trenutno pa imajo na spletni strani pingoshop.si akcijo, kjer je izdelek znižan za kar 50 %. Aparat lahko tako sedaj dobite že za samo 96 €. Poleg tega vam v podjetju nudijo 1. letno garancijo. Ne pozabite, da imate na voljo brezplačno dostovo vseh izdelov v njihovi spletni trgovini.

Masažni aparat za ramena bo sprostil vratne mišice in vam pomagal pri razbijanju vozlov. Odpravil bo bolećino v ramenih in vratu. Še posebej je primeren za vse, ki veliko časa preživite v pisarni za računalnikom ali na delovnem mestu, kjer imate več ur enak položaj. Z njegovo pomočjo boste odpravili napetost in bolečino v vaših mišicah. Naprava pa je prav tako primerna za regeneracijo po različnih športnih aktivnostih.

Preberite si tudi naše ostale članke:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *