Maderoterapija Celje za vas izvajajo različni terapevti. Mi smo za vas naredili pregled aktualne ponudbe, ki jo lahko najdemo na spletu in izpostavili podjetje, ki ima največ izkušenj s to tehniko masaže. Kaj sploh je maderoterapija in zakaj jo uporabljamo?

maderoterapija Celje
potek maderoterapije

Maderoterapija je posebna tehnika masaže, kjer terapevt uporablja lesene valje. Znana je kot ena izmed najboljših tehnik za odpravo celulita. Maderoterapija je pravzaprav španska beseda, ki se sestavljena iz madero, ki pomeni les in terapija. V članku z naslovom maderoterapija si lahko ogledate podrobne informacije o tem, kako masaža poteka in komu je namenjena. V obsećnem članku smo za vas zbrali vse potreben informacije.

Maderoterapija Celje vam ponudjajo več različnih izvajalcev te masaže, ki odlično deluje na odpravo celulita in toksinov. Po pregledo ponudbe in referenc se ni bilo težko odločiti, da je najboljši ponudnik maderoterapije Celje podjetje Thermana d.d. Le korak stran od Celja se nahajajo eni izmed najboljših strokovnjakov v Sloveniji na tem področju. Nekajkrat letno imajo za maserje organizirane različne tečaje s pomočjo katerih maserji v Thermani nadgrajujejo njihovo znanje.

Ostali ponudniki maderoterapije Celje vam nudijo zgolj masažo telesa, kjer se osredotočajo na noge in zadnjico. V zgoraj omenjenem podjetju pa vam nudijo tudi maderoterapijo obraza, ki pomaga pri sprostitvi vratnemu in obraznemu delu, izboljša tonus obraza in vratnih mišic, ter deluje kot antistres.

maderoterapija
maderoterapija

Pred odhodom na maderoterapijo Celje morate rezervirati želeni termin. Na spletni strani zgoraj omenjenega podjetja boste lahko našli vse pomembne informacije za rezervacijo. Z veseljem vam bodo odgovorili na vaša morebitna vprašanja o tej terapiji in vam tako pomagali bolje razumeti njene učinke.

2 Comments
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *