Lesene talne ploščice

Lesene talne ploščice je možno kupiti ali naročiti v različnih trgovinah po celotni Sloveniji. S prodajo takšnih talnih oblog pa se ukvarjajo tudi v mladem, a izkušenem družinskem podjetju, ki se imenuje Top Keramika. Pri njih ponujajo lesene talne ploščice, ki so narejene iz prav posebnega materiala. Kakšna je njihova sestava in kakšne so njihove lastnosti, pa vam bomo predstavili v nadaljevanju tokratnega članka. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Zagotovo boste izvedeli veliko koristnih informacij!

Talne ploščice so odlična izbira

Najprej naj omenimo, da so talne ploščice odlična izbira za nekatere prostore v vašem stanovanju. Največkrat se uporabljajo za oblaganje tal v kopalnici, kuhinji, shrambi in drugje. Na zunanjih površinah pa se največkrat polagajo stopnišča, balkoni, terase, okolice bazenov in druge površine. 

Talne ploščice

Lesene talne ploščice so zelo priljubljene predvsem med vsemi tistimi, ki so sicer navdušeni nad videzom naravnih materialov. Gre namreč za talne obloge, ki so v imitaciji različnih vrst lesa (hrastov les, smrekov les idr). Če lesene talne ploščice navdušujejo tudi vas, vam svetujemo, da si različne modele slednjih ogledate preko spletne strani podjetja Top Keramika. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku boste lahko pregledovali to pestro ponudbo različnih keramičnih ploščic. Če želite opraviti ugoden nakup, kjer boste dobili najboljše razmerje med kvaliteto keramičnih ploščic in ceno, predlagamo, da pogledate torej v omenjeno spletno trgovino.  

O podjetju Top Keramika

Na tem mestu naj vam na kratko predstavimo nekaj osnovnih podatkov o omejenem podjetju, kjer se s prodajo keramičnih ploščic ukvarjajo že vse od leta 2008. Od takrat pa do danes se trudijo, da bi z individualno obravnavo poskušali zadovoljiti čim večje število svojih strank. V njihovi ponudbi ploščice delijo na zunanjo in notranjo keramiko. Tiste talne ploščice, ki so namenjene zunanji uporabi, imajo vrhnji sloj za odtenek bolj grob v primerjavi s tistimi, ki so namenjene za notranjo keramiko. Ravno zaradi nekoliko bolj grobe površine vam bodo zares v vseh vremenskih pogojih nudile odličen stik s podlago. Njihovi modeli talnih in stenskih keramičnih ploščic imajo vrhunski dizajn. Za vas so pripravili pestro ponudbo z različnimi vzorci, barvami in imitacijami (med njimi tudi lesene talne ploščice). Skorajda vse modele pa lahko dobite v različnih barvah in tudi dimenzijah.

top keramika

Predlagamo vam tudi, da si ogledate njihovo outlet ponudbo, kjer so nekateri modeli znižani tudi do -60%! Skozi celo leto imajo za vas pripravljeno pestro izbiro kvalitetnih keramičnih ploščic italijanskih proizvajalcev, ki ima odlično razmerje med kakovostjo in ceno. V tej akcijski ponudbi lahko najdete tudi lesene ploščice, ki vas bodo prav gotovo navdušile!

Izredno enostavno čiščenje in vzdrževanje

Nazadnje vam sporočamo le še to, da je tako notranja kot tudi zunanja keramika izredno enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Pr čiščenju notranjih ploščic vam svetujemo, da se izognete uporabi jedkih, močnih čistil, saj lahko le-ta poškodujejo ali celo uničijo njihovo površino. Poleg tega pa s takšnim načinom lahko pospešite odstopanje fug. Tega pa si vsekakor ne želite! Za čiščenje uporabite raje blago čistilo, vodo in krpo. Pri čiščenju zunanje keramike pa lahko uporabite krtačo za tla in vodo. Tako boste hitro in enostavno očistili vso umazanijo s ploščic. 

Čiščenje talnih ploščic

Nič več ne čakajte in še danes naročite lesene talne ploščice. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in si oglejte to široko ponudbo, ki so jo za vas pripravili v omenjenem podjetju. Če boste pri izbiri potrebovali pomoč, vam bodo zaposleni z individualno obravnavo skušali pomagati. Poleg tega vam bodo tudi svetovali in vas usmerjali pri izbiri najbolj optimalnih oblog za posamezni prostor. Na morebitna vprašanja odgovarjajo tudi preko telefona in elektronske pošte – so zelo hitro odzivni, zato bodo odgovorili v najkrajšem možnem času tudi vam.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *