Lesene ploščice


Lesene ploščice navdušujejo s svojim naravnim videzom. Poleg tega vas bodo zagotovo prepričale tudi ostale lastnosti teh edinstvenih talnih oblog. V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas na enem mestu zbrali nekaj informacij o lesenih talnih oblogah. Če želite izvedeti več o tej tematiki, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Lesene ploščice so izredno praktične

Najprej vam želimo sporočiti, da so lesene ploščice izredno praktične. Največkrat so namreč narejene iz kvalitetnega materiala, ki se ponaša s številnimi pozitivnimi lastnostmi. V nadaljevanju vam bomo predstavili lesene ploščice, ki so narejene iz porcelanogresa ali granitogresa. Osredotočili se bomo predvsem na lastnosti in značilnosti ploščic. Vedite, da so lesene ploščice izredno priljubljene predvsem med vsemi tistimi, ki so sicer navdušeni nad videzom naravnih materialov. Gre namreč za talne obloge, ki so v imitaciji različnih vrst lesa (hrastov les, smrekov les, les bukve idr).

Lesene ploščice

Odlikujejo jih: trpežnost, odpornost proti udarcem, poškodbam, vlagi, trdovratnim madežem, obstojnost, vzdržljivost in robustnost. Poleg tega pa lahko tovrstne lesene ploščice dočakajo precej dolgo življenjsko dobo! Lesene ploščice lahko sodijo v kategorijo notranje ali zunanje keramike. Razlika je običajno v debelini ploščic, poleg tega pa imajo zunanje talne obloge nekoliko bolj grobo površino (oznaka R10 in R11). To pomeni, da so protizdrsne. Ravno zaradi nekoliko bolj grobe površine vam bodo zares v vseh vremenskih pogojih nudile odličen stik s podlago.

Ponudba ploščic na Top Keramika

Če bi tudi vi želeli opraviti nakup lesene ploščice, potem vam svetujemo, da si najprej ogledate pestro ponudbo različnih modelov oblog. Za vas so jo pripravili tudi v podjetju Top Keramika. Gre za mlado družinsko podjetje, ki je s svojim delovanjem pričelo leta 2008. Vsa ta leta se že ukvarjajo s prodajo kvalitetne keramike italijanskih proizvajalcev. Trudijo se, da bi z individualno obravnavo poskušali zadovoljiti čim večje število svojih strank. V njihovi ponudbi lahko zasledite stenske in talne ploščice, ki so namenjene za oblaganje notranjih in zunanjih površin. Tiste talne ploščice, ki so namenjene zunanji uporabi, imajo vrhnji sloj za odtenek bolj grob v primerjavi s tistimi, ki so namenjene za notranjo keramiko.

Ponudba ploščic na Top Keramika

Njihovi modeli talnih in stenskih keramičnih ploščic imajo vrhunski dizajn. Za vas so pripravili pestro ponudbo z različnimi vzorci, barvami in imitacijami (med njimi tudi lesene ploščice). Skorajda vse modele pa lahko dobite v različnih barvah in tudi dimenzijah. V ponudbi, ki jo imajo za vas pripravljeno skozi celo leto, so na zalogi tudi ploščice za terase, ploščice za kopalnico, ploščice za kuhinjo, balkon, stopnišče in še za nekatere druge prostore. V zadnjem času se je povečala tudi prodaja ploščic za kurilnice. Tam se namreč izredno hitro nabere umazanija in prah, kar pa nima vpliva na ploščice. 

Cena ploščic

Najverjetneje ste se med branjem članka že večkrat vprašali, kakšna je cena teh ploščic. Sporočamo vam, da je cena konkurenčna ostalim podjetjem, ki se ukvarjajo s prodajo tovrstnih oblog. Tako boste v povprečju za en kvadratni meter ploščic odšteli približno od 10 do 30 evrov. V njihovi ponudbi pa je skozi celo leto aktualna tudi outlet keramika. Gre za obloge, ki so znižane tudi do -60 %!

Znižene cene do 60%

Nazadnje naj vam predstavimo še postopek čiščenja teh oblog. Slednje je izredno enostavno očistiti. Najhitreje jih lahko očistite z mokro krpo in blagim čistilom. Poleg tega pa so preproste tudi za vzdrževanje. Z rednim vzdrževanjem in pravilnim čiščenjem boste še dodatno podaljšali njihovo življenjsko dobo!

Različne modele oblog si lahko ogledate preko pregledne spletne strani podjetja Top Keramika. Kliknite na zgornji odebeljeni napis in že v naslednjem trenutku boste lahko pregledovali to pestro ponudbo. Če želite opraviti ugoden nakup, kjer boste dobili najboljše razmerje med kvaliteto keramičnih ploščic in ceno, predlagamo, da čim prej pogledate v to spletno trgovino.  

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *