Leasing brez pologa

Leasing brez pologa je ena izmed možnosti financiranja, ki jo ponujajo v Avtotehniki Celje. Leazing namreč omogoča kupcu, da postane pravi lastnik šele po izteku financiranja oziroma odplačila. Za to obliko se največkrat odločajo vsi tisti, ki nameravajo menjati rabljeni avtomobil v obdobju od dveh do petih let. V kolikor se tudi vi trenutno odločate za to obliko financiranja, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. K branju pa vabljeni tudi vsi tisti, ki vas ta tematika zanima.

Leasing brez pologa

Leasing brez pologa ima kar nekaj prednosti, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju. Najprej naj omenimo, da je odobritev tega načina financiranja dosti hitrejša in enostavnejša od drugih načinov. Poleg tega se za to obliko financiranja lahko odločijo tudi vsi tisti, ki imajo sicer malce manjšo kreditno sposobnost in finančno zmožnost (oziroma manj privarčevanih sredstev). Dobro je tudi to, da lahko čisto sami določite časovno dobo odplačevanja obrokov za vozilo. Slednja lahko traja od 12 do 84 mesecev. Ko se to določi je potrebno urediti tudi ustrezno ceno obroka. Ta ostane nespremenjena od začetka pa do konca. V tem času se lahko brez skrbi vozite z avtom. V kolikor mesečnega denarnega obroka ne boste redno plačevali, vam lahko vozilo odvzamejo. Ko pa boste poravnali še zadnji obrok, boste postali 100 % lastnik.

Leasing brez pologa

Leasing brez pologa sicer ponujajo še v drugih avtohišah, vendar ne vsepovsod. Ponekod je namreč potrebno plačati polog oziroma (bolj poznano) aro. Gre za znesek, ki deluje kot neke vrste dokaz, da boste to vozilo resnično kupili. S pologom namreč dobite tudi določeno pravico. Priporočamo vam, da se oglasite v omenjenem podjetju, kjer vam bodo posredovali še več informacij o nakupu avtomobila na lizing. Tudi pokličete jih lahko na telefonsko številko: 03 426 33 00. Preglejte še ponudbo rabljenih in novih jeklenih konjičkov, ki so jih za vas pripravili na spletni strani Avtotehnike Celje.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *