Laško Malt ananas

Laško Malt ananas so ključne besede, ki jih v spletni iskalnik najpogosteje vpišejo iskalci te omenjene pijače. 

Laško Malt ananas

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili Laško Malt ananas, ki je znan po nenadomestljivi svežini in odličnem okusu! Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem, saj boste zagotovo izvedeli kaj novega. 

Osvežilna brezalkoholna pijača

Laško Malt ananas je osvežilna brezalkoholna pijača iz slada, ki ima okus ananasa. Gre za »pridnega« brata družine Laško, ki je »vedno trezen in nikoli osladen«. Glede na to, da je pijača brez alkohola, se lahko z njo odžejate v katerem koli trenutku dneva (tudi pred odhodom na delovno mesto). Kljub temu pa je potrebno upoštevati dejstvo  o zmernem pitju katere koli pijače. 

Primeren tudi za mladoletnike

Laško Malt z okusom tropskega ananasa je gaziran osvežilni napitek. Naj še enkrat poudarimo, da ne vsebuje alkohola, zato se lahko z njim odžejajo tudi mladinci oziroma mlajši od 18. let. Pripravljen je na osnovi ječmenovega slada in je 100 % naraven (tako po vsebini, kot tudi po svojem značaju). Ker so pivovarji iskali idealne osvežitve, so okusu ananasa odvzeli sladkor in mu dodali raje več sadja. Tako pa lahko doživite zares popolno brezalkoholno pivsko izkušnjo! Nekateri pravijo: »En Malt na dan še ne prinese pomladi!«

Sestavine

Sedaj pa vam bomo predstavili še sestavine, ki jih vsebuje omenjena pijača. To so: voda, sladkor, zgoščeni sok limon, hmeljeni izvleček ječmenovega slada (1,9%), ogljikov dioksid, zgoščeni sokovi ananasa (0,1%) in acerole, naravne arome ter izvleček iz ječmenovega slada.

Nakup

V kolikor se boste odločili za nakup tega napitka, boste v enem paketu prejeli 24 enot (in sicer po 0,5 litra). Zanj pa boste odšteli 18,49 evrov. Na dom vam ga bodo dostavili v roku enega pa do treh dni. Ne čakajte predolgo in čim prej napolnite svoj hladilnik z osvežilno pijačo. Na zdravje!

Spletni nakup Malta

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *