Lasersko varjenje Maribor

Lasersko varjenje Maribor je aktualna tematika za vse tiste, ki trenutno iščejo mojstre varjenja v Mariboru. Že takoj na začetku vam moramo sporočiti, da so to strokovnjaki iz podjetja Remic. Oni se že od leta 2003 ukvarjajo z laserskim varjenjem Maribor. Vse njihove storitve so povezane z laserskim spajanjem in laserskim navarjenjem. Njihova prednost je ta, da sledijo sodobni tehnologiji in novostim s tega področja.

Lasersko varjenje Maribor

To pa seveda pomeni, da so njihovi prostori opremljeni le z najboljšo, najzmogljivejšo in moderno opremo. Slednjo tudi stalno povečujejo, nadgrajujejo z ostalo razpoložljivo opremo s tega področja. Kot zanimivost na tem mestu lahko dodamo, da je bila v podjetju Remic prva naprava za lasersko varjenje rezultat domače proizvodnje. Leta 2004 pa so jo zamenjali z novim laserjem nemškega proizvajalca. Ta je imel bistveno večjo moč in je bil bolj prilagodljiv.

Lasersko varjenje

Ravno iz tega razloga pa je prispeval h krajšemu izdelovalnemu času. Vendar pa se s to napravo ni ustavilo njihovo posodabljanje. Še naprej so namreč sledili razvoju iz tega področja in tako so v letih od 2005 do 2014 investirali denar za nabavo še bolj zmogljive opreme, pripomočkov in naprav. Tako jim je uspelo še dodatno skrajšati čas izdelave še posebej tam, ko je potrebno nanesti bistveno več materiala. Zavedajte se, da jim tako moderna in razvita oprema omogoča varjenje s 4D programiranjem. Pri tem pa je najboljše še to, da lahko varijo tudi obdelovalce, ki so težji (do 1500 kg) in tudi večji.

Na tem mestu lahko omenimo še to, da so v podjetju Remic resnično pravi mojstri varjenja. Več kot polovica njihovih del je namreč edinstvenih, unikatnih s področja vzdrževanja, orodjarstva ali prototipov. Vse več pa imajo tudi serijskih proizvodov (na primer za področja kot so: finomehanika, elektroindustrija, farmacija, medicina, pločevina in še nekatera dejalo večja ali manjša serijska varjenja). Lasersko varjenje Maribor ponuja samo kvalitetno opravljanje dela!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *