Kredit za avto Celje

Kredit za avto Celje je aktualna tematika za vse tiste, ki trenutno iščejo najbolj primeren način za financiranje novega ali rabljenega jeklenega konjička. V kolikor ste ta oseba tudi vi, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem današnjega članka. Za vas smo pripravili nekaj osnovnih informacij o financiranju jeklenih konjičkov v podjetju Avtotehnika Celje.

Kredit za avto Celje

Kredit za avto Celje vam omogoča, da lahko postanete lastnik določenega vozila takoj ob nakupu in podpisu pogodbe. Najprej morate vi izbrati vozilo, v Avtotehniki Celje pa vam kredit prilagodijo glede na vaše želje. Dogovoriti se morate o trajanju in višini mesečnega obroka. Poleg tega je znano, da odplačilna doba največkrat traja od 12 do 84 mesecev, višina obroka pa lahko doseže običajno od 50 % do 67 %  vašega prostega osebnega dohodka. Vedite, da kredit za avto Celje vsebuje največkrat tudi zavarovanje posojilojemalca za primer izgube zaposlitve, za primer smrti zaradi nezgode in še za primer pojava trajne invalidnosti.

Avto na položnice Celje

Kredit za novo ali rabljeno vozilo

V zgoraj omenjenem podjetju ponujajo kredit ob nakupu novega ali rabljenega avtomobila. Pri njih so namreč pooblaščeni prodajalci za nova vozila znamke Renault, Dacia in Nissan. Z individualno obravnavo vam lahko z veseljem pomagajo pri čim boljši odločitvi financiranja ob nakupu vozila. 

Polovni automobili Celje

Nazadnje naj vam na kratko predstavimo še nekaj preostalih storitev, ki jih ponujajo v omenjenem podjetju. Izkušeni avtomehaniki vsa rabljena vozila skrbno, natančno pregledujejo in za njih dajejo jamstvo (tudi do 24-mesečno). Poleg menjave pnevmatik, vzdrževalnih del na jeklenih konjičkih idr. se ukvarjajo tudi s kleparsko-ličarskimi deli. Tako avtomehaniki kot tudi avtoličarji svoje delo opravljajo v sodobno opremljenih prostorih. Pri tem pa uporabljajo le najbolj sodobna in standardizirana orodja ter postopke proizvajalcev. V Avtotehniki Celje vaš avtomobil lahko oskrbijo z vsemi nadomestnimi deli za vaše prevozno sredstvo, torej z originalnimi ali pa tudi z Motrio nadomestnimi deli.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *