Kondicijska priprava

Kondicijska priprava je čedalje bolj pomemben dejavnik uspešnosti tako amaterja, kot tudi športnika. Predstavlja del celostne priprave športnika, kjer gre za skrbno načrtovan vadbeni proces, ki je prilagojen športni disciplini. Pri kondicijski pripravi se razvijajo in ohranjajo gibalne sposobnosti, kot so: moč, vzdržljivost, ravnotežje, preciznost, gibljivost in koordinacija. Pomemben del kondicijske priprave predstavlja tudi preventiva pred športnimi poškodbami in izboljšanje zdravstvenega statusa. 

Kondicijska priprava

V nadaljevanju članka vam bomo predstavili še nekaj osnovnih informacij o trenerju, ki deluje na področju telesne priprave. Vabimo vas, da nadaljujete z branjem. 

Rešitve na področju telesne priprave

Tudi Nejc Šimenko se ukvarja z najbolj delujočimi rešitvami na področju telesne priprave ter zdravljenja poškodb in bolečin. To lahko podpre z bogatimi izkušnjami, uspešnimi praksami dela in investiranjem v lastno znanje. Na njegovi spletni strani se lahko preko uradnega e-mail kanala naročite na uvodni posvet. Preko pogovora vas bo Nejc spoznal in se seznanil z vašim stanjem ter cilji. Predstavil vam bo tudi prostore, sistem dela in relevantne izkušnje. Uvodni posvet je popolnoma brezplačen in poteka od 20 do 30 minut. V kolikor se boste z njim dogovorili za sodelovanje, boste definirali tudi prvi termin obiska. Takrat se bo izvedel diagnostični pregled in prava individualna obravnava. 

Rešitve na področju telesne priprave

Nejc Šimenko

Na tem mestu moramo poudariti, da Nejc Šimenko ponuja sistematičen model dela, ki omogoča športniku: razvoj tehničnih elementov športa, uspešno in varno kariero ter razvoj potenciala. V sodelovanju s strokovnjaki s področja fizioterapije in biomehanike vam omogočam mišično diagnostiko, športne meritve ter tudi protibolečinske terapije. Nejc Šimenko stremi k dolgoročnosti kariere športnikov, izkoriščanju genetskega potenciala športnika in redno spremlja napredek z meritvami. Kot zanimivost lahko še dodamo, da sodeluje tudi pri vrhunskem športu, razvoju mladih talentov in pripravi športnikov po poškodbah.

Nejc Šimenko

Dodatne informacije

Za več informacij o njegovih storitvah pa kliknite na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na njegovi spletni strani, kjer pa lahko preberete še več informacij o njem. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *