Nejc Šimenko

Nejc Šimenko se ukvarja s treningom za telesno pripravo, moč in zdravje. Sodeluje s številnimi športniki in podjetniki pri programih telesne priprave in tudi optimizacije sklepov. Specializiran je za različno vadbo, zato ponuja naslednje storitve: zdravljenje poškodb in bolečin, osebno trenerstvo, kondicijska priprava športnikov in svetovanje določenim podjetjem, klubom ali posameznikom. Pripravlja pa tudi prehranske plane. Pri svojem delu je izredno zavzet in verjame v trdo delo, disciplino ter znanost. Poleg tega je pri opravljanju svojega dela tudi »neizprosno« natančen in metodičen. Obe lastnosti ga ločita od preostalih trenerjev.

Nejc Šimenko

Strokovno delo

Ali veste, da že tri leta strokovno sodeluje v vodilni Slovenski fizioterapevtski kliniki, ki se imenuje Global Treatment Clinic? Svoje delo opravlja kot strokovnjak za telesno pripravo po poškodbah sklepov, kosti, mišic in vezi. 

fizioterapevtsko delo Nejc Šimenko

Zdravljenje pokškodb

Nejc Šimenko vam bo pomagal z najbolj delujočimi rešitvami na področju telesne priprave ter zdravljenja poškodb in bolečin. To mu namreč omogočajo njegove dolgoletne izkušnje, uspešno prakso dela in tudi z investiranjem v lastno znanje ter posledično v rezultate svojih strank. 

Zdravljenje poškodb Nejc Šimenko

Programi za pridobivanje mišic

Nejc Šimenko med drugim sodeluje tudi s strankami, ki si želijo nadgraditi svojo moč in izgled telesa pri tem pa postavljajo na prvo mesto strokoven pristop. Izredno pomembna je tudi varnost in še usmerjenost v rezultate. Izkušnje, ki si jih je pridobil na kliniki za rehabilitacijo poškodb, mu dajejo glavne kompetence za delo z najbolj zahtevnimi strankami. Ukvarja se s programi za pridobivanje mišične mase, izgubljanjem telesne teže, managmentom poškodb in bolečin ter s športom in fizično kondicijo.

Programi za pridobivanje mišic

Preko 200 zadovoljnih strank

Kot zanimivost lahko na tem mestu dodamo še to, da je z njegovimi programi preko 200 zadovoljnih strank doseglo svoje cilje. Skupaj jim je uspelo zmanjšati telesno težo (tudi do 30 kg), pridobiti mišično maso za 10 kg, zmanjšali pa so tudi dolgoletne kronične bolečine in vplivali na izboljšanje zdravja. Vse to in še veliko več z Nejcem!

zadovoljne stranke Nejc Šimenko


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *