Keramika za kopalnico

V podjetju Top keramika ponujajo bogat in pester nabor keramike za kopalnico v stanovanju ali kakšnem drugem objektu, ki bi jih želeli opremiti s keramiko. Keramiko za kopalnico lahko kombiniramo skupaj z drugimi materiali in jo v tem primeru uporabimo kot modni dodatek, lahko pa jo uporabimo kot samostojno oblogo, ki se uporablja predvsem za kopalnice in poleg izjemne funkcionalnosti poskrbi za sodoben izgled.

Keramika za kopalnico

Kopalnico opremimo s talnimi ploščicami in stenskimi ploščicami. Stenske ploščice lahko uporabimo v dekorativne namene hkrati pa ščitijo stene pred umazanijo, vodo in vlago, enako funkcijo pa imajo tudi talne ploščice. Prednost uporabe keramike pred ostalimi materiali je predvsem v enostavnem čiščenju, odpornostjo pred vlago in vodo, hkrati pa s sodobnimi modeli, oblikami in vzorci okolje opremite po svojem okusu.

talne ploščice
talne ploščice

V zgoraj omenjenem podjetju lahko izbirate med več različnimi vzorci, modeli in dimenzijami ploščic, ki se lahko položijo v različnih smereh, prav tako pa lahko izbirate med sijajem ali mat izgledom. Ponujamo tudi ploščice različnih imitacij, kot na primer ploščice imitacija kamna ali ploščice imitacija lesa. Za vse vaše želje in predloge so odprti in vam z veseljem pomagajo pri izbiri in usklajevanju barv in modelov ploščic, tako, da se bodo ujemale po vaši celotni hiši ali stanovanju.

keramične ploščice

Keramika za kopalnico se je v zadnjih letih zelo spremenila. Včasih ste lahko izbirali med zgolj manjšim številom različnih modelov in oblik. V kolikor so pred leti bile na voljo zgolj ploščice “standardne” velikosti.

Vabimo vas, da si preberete tudi ostale naše objave na blogu, kjer smo se posvetili praktično vsaki tematiki na področju keramike.

Veseli bomo tudi vaših komentarjev pod članku keramika za kopalnico in nam zaupali vaše izkušnje pri nakupovanju!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *