Kdaj je najbolj primeren čas za zaščito podvozja vašega avtomobila?

Kdaj je najbolj primeren čas za zaščito podvozja vašega avtomobila? 

Od septembra do decembra je povpraševanje za zaščita podvozja avtomobila izredno veliko, sicer pa tovrstno storitev v Avtotehni VIS opravljajo skozi celo leto. Za najbolj optimalno ohranjanje varnosti vozil je priporočljivo, da se prva zaščita opravi vsaj v tretjem ali četrtem letu starosti vozila, obvezno pa po vsakem popravilu karoserije ali pa večji poškodbi vozila. Vedite da je zaščita primerna tako za nove kot tudi za starejše avtomobile. Predstavlja namreč izredno pomemben del vzdrževanja avtomobila. Po opravljeni zaščiti vam priporočamo, da približno po letu, letu in pol vozilo peljete na kontrolni pregled.

Zaščita podvozja

Zaščito odvozja priporočamo za vsa vozila, ne glede na starost!

Znano je, da je pri sodobnih prevoznih sredstvih zaščita podvozja avtomobila veliko boljša kot pri nekoliko starejših vozilih. Sodobni avtomobili so zaradi boljše karoserijske zaščite in zaščite podvozja avtomobila ter novih načinov izdelave karoserij veliko bolj odporni na rjo, kot so bili v preteklosti. Vendar pa to še ne pomeni, da so nanjo imuni. Dobro je vedeti, da sta pesek in sol močnejša od garancije!

Kdaj je najbolj primeren čas za zaščito podvozja vašega avtomobila?

Sporočamo vam, da lahko v Avtotehni VIS poskrbijo za najbolj kvalitetno zaščito podvozja na vašem jeklenem konjičku. Ta je namreč narejena na vodni osnovi. Ta vaše lahko vaše prevozno sredstvo zares odlično zaščiti pred korozijo. Prav tako pa tovrstna zaščita podvozja avtomobila preprečuje slabe vonjave in je okolju prijazna. Za vse to poskrbi ta edinstvena vodna osnova. Obveščamo vas tudi, da ta storitev prinaša prihranek pri stroških popravil, nadgradnji vozila, manj slabih vonjavah in še veliko več. Glede na to, da je podvozje zaščiteno z vodno osnovo, je na zaradi tega tudi okolju prijazno.

Kakšna je cena za zaščito podvozja? 

Prav gotovo pa vas zanimajo tudi aktualne cene za zaščita podvozja avtomobila v podjetju Avtotehna VIS Te vam bomo predstavili v nadaljevanju. Najprej naj še enkrat omenimo, da so cene aktualne za zaščito podvozja na vodni osnovi. Cena za to storitev z 20 % (trenutno aktualnim) popustom znaša 120 evrov. Tako lahko pri tej storitvi prihranite kar 30 evrov. Ta cena velja oziroma je primerna za  nekoliko manjša ali srednje velika vozila, kot so na primer: Citroen C2, Peugeot 3008, Opel Astra in še nekateri drugi jekleni konjički. Za zaščito podvozja pri večjih vozilih (kot so: Opel Insignia, Peugeot 5008, Citroen Grand Picasso itd.) pa boste namesto 190 evrov odšteli samo 152 evrov. To je akcijska ponudba, ki je ne smete izpustiti iz rok! Poudariti moramo, da so njihove cene konkurenčne in se lahko primerjajo s cenami v drugih avtohišah. Od vaše odločitve pa je odvisno, kam boste odpeljali vozilo. Če želite obiskati Avtotehno VIS, lahko pokličete na telefonsko številko 080 88 82 in se naročite za obisk pri njih. Z veseljem vas bodo sprejeli. 

Zaščita podvozja v Avtotehni VIS

V omenjenem podjetju pa poleg zaščita podvozja avtomobila lahko poskrbijo še za ostale storitve za vaše prevozno sredstvo. Ukvarjajo se namreč tudi s prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme. Za vas so pripravili še vulkanizerske storitve, kleparsko-ličarska popravila na vseh znamkah avtomobilov, menjavo avtostekel ter hrambo pnevmatik. Njihov glavni cilj je ta, da strankam ponudijo čim bolj celostno paleto kakovostnih storitev v povezavi z vzdrževanjem in uporabo vozila – na enem mestu.

Ostale storitve, ki vas lahko poleg zaščite podvozja zanimajo

V ponudbo dodatnih storitev zgoraj omenjenega podjetja pa spadajo še: financiranje nakupa vozil, cenitev in prijava škode na vozilu, cenitev rabljenih vozil in menjava staro za novo ali staro za staro ter gotovinski odkup rabljenih vozil, najem vozila, izposoja strešnega kovčka in registracija ter zavarovanje ali prepis lastništva vozila. Ne odlašajte in vaš jekleni konjiček k njim odpeljite tudi vi! Prepričani smo, da boste z njihovimi storitvami izredno zadovoljni in se boste še vrnili k njim. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *