Kakšne so prednosti nakupa rabljenega vozila v avtohiši

Kakšne so prednosti nakupa rabljenega vozila v avtohiši vam bomo predstavili v nadaljevanju tokratnega članka. Če bi radi izvedeli odgovor na omenjeno vprašanje, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. Prepričani smo, da boste izvedeli temeljit odgovor na vprašanje!

V Avtotehniki Celje je skozi celo leto na voljo pestra zaloga ohranjenih vozil

Najprej naj omenimo, da imajo v znanem podjetju Avtotehnika Celje skozi celo leto na voljo pestro zalogo odlično ohranjenih vozil (večinoma s preverjeno zgodovino). Zagotavljamo vam, da se boste pri njih zagotovo izognili raznim nevšečnostim in kupili odlično rabljeno vozilo. Vsi jekleni konjički so namreč pri njih pregledani po 103. točkah kontrole, na katere dajejo jamstvo! Vedite, da avtomehaniki iz omenjenega podjetja opravljajo preglede s pomočjo standardiziranih in najnovejših orodij ter pripomočkov. Preglede pa opravljajo v odlično opremljenih prostorih. S pomočjo njihovih strokovno usposobljenih sodelavcev, ki so izobraženi, lahko pravilno ocenijo stanje vozila, pripadajočo dokumentacijo in tudi morebitne stroške v prihodnosti. 

Kakšne so prednosti nakupa rabljenega vozila v avtohiši

Prednosti nakupa rabljenega vozila v avtohiši

Če se še vedno sprašujete, kakšne so prednosti nakupa rabljenega vozila v avtohiši, potem berite dalje. V Avtotehniki Celje lahko pri nakupu rabljenega vozila izbirate med različnimi oblikami financiranja. Trenutno sta najbolj priljubljena klasični kredit in lizing. Izberete lahko lizing brez pologa, kar je prava redkost v avtohišah. Mi vam svetujemo, da se za lizing brez pologa odločite takrat, ko boste želeli postati lastnik vozila po izteku financiranja in ne ob podpisu pogodbe. V kolikor se boste odločili za tovrsten način financiranja, bo avtomobil v vaši lasti šele po tem, ko boste plačali zadnji obrok. Ta način financiranja lahko traja od 12 do 84 mesecev, med tem pa imate vi vso pravico, da uporabljate vozilo nemoteno. Obenem vas še obveščamo, da boste lizing brez vložitve pologa uredili veliko hitreje, kot pa nekatere ostale oblike financiranja. Prav tako ne boste imeli stroškov niti pri zavarovanju posojila. 

Financiranje Avtotehnika Celje

V Avtotehniki Celje vam z veseljem lahko še bolj natančno predstavijo, kakšne so prednosti nakupa rabljenega vozila v avtohiši. Mi pa vam svetujemo, da si pogoje in druge informacije o nakupu rabljenega vozila pregledate oziroma preberete na njihovi spletni strani. Tam vas čakajo še številni drugi podatki in informacije o tem, kakšne so prednostni nakupa rabljenega vozila v avtohiši. 

Odlična ekipa avtohiše Celje

Omenjena avtohiša se lahko pohvali z odlično ekipo, kjer je zaposlenih 60 ljudi. Zadovoljstvo in pohvale njihovih kupcev so za ekipo in podjetje vsekakor izredno pomembni, zato nenehno delajo na izboljšanju delovnih procesov in storitev ter sledijo smernicam razvoja avtomobilske industrije. Tudi v prihodnje si želijo ustvarjati znamko, za katero stoji 60 zavzetih ljudi. Zaposleni seveda sledijo najvišjim standardom in priporočilom proizvajalcev, ki je družbeno odgovorna in ima potrebe kupca vedno za glavno prioriteto. Glede na to, da si želijo poskrbeti za vašo mobilnost v celoti, vam ravno zaradi tega skozi celo leto ponujajo široko paleto rabljenih vozil in tudi novih jeklenih konjičkov. Poleg tega vaše vozilo lahko oskrbijo z vsemi nadomestnimi deli in še preostalo dodatno opremo.

Ekipa Avtotehnika Celje

Naj še omenimo, da so v njihovi ponudbi tudi: kleparsko-ličarska dela, registracija in servis vozil, cenitev avtomobilskih škod in še veliko več. Prepričani smo, da se sedaj zagotovo ne boste več spraševali, kakšne so prednostni nakupa rabljenega vozila v avtohiši oziroma natančneje v Avtotehniki Celje. Nazadnje vam želimo kot zanimivost sporočiti še to, da sta bila trud in strokovnost ekipe omenjenega podjetja že večkrat poplačana, in sicer s petimi priznanji za najboljšega prodajalca in serviserja vozil Renault v Sloveniji v zadnjih nekaj letih. 

Sedaj pa si oglejte ponudbo rabljenih in novih avtomobilov s klikom na zgornji odebeljeni napis – kakšne so prednostni nakupa rabljenega vozila v avtohiši. Poleg tega si lahko vozila ogledate tudi osebno pri njih, in sicer na naslovu Bežigrajska cesta 13. obiščite jih, ne bo vam žal!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *