Kakšna je vloga študentskega servisa?

Kakšna je vloga študentskega servisa? Pravzaprav je študentski servis kot neke vrste pomočnik, ki pomaga posameznikom pri iskanju začasnih in občasnih študentskih del. Prav tako študentski servis na svoji spletni strani skozi celo leto (vsak dan) posodablja ponudbo študentskih prostih del, ki jih lahko opravljajo dijaki ali študenti. V Sloveniji so številni študentski servisi, med njimi tudi Mjob. V nadaljevanju članka vam bomo predstavili ugodnosti, ki jih prinese članstvo v študentskem servisu Mjob. Prav tako te bomo seznanili tudi z odgovorom na vprašanje – kakšna je vloga študentskega servis? Prijazno vabljen, da se z nami še naprej družiš ob branju članka.

vloga študentskega servisa

Najprej naj poudarimo, da predstavljajo študentska dela odlično priložnost za dodaten zaslužek ob študiju. Vendar pa večina študentskih del od tebe zahteva včlanitev v študentski servis, saj tam lahko urediš napotnico, ki jo potrebuješ za opravljanje dela. Večina študentskih servisov si prizadeva, da plačilo nakažejo hitro in poskrbijo za svoje člane z zalaganjem zaslužkov. Trenutna minimalna bruto urna postavka znaša 6,17 evrov, kar pomeni, da za eno uro študentskega dela prejmeš minimalno plačilo – 5,21 evrov oziroma po dogovoru. 

Kako najhitreje najdeš prosto študentsko delo

Preko študentskega servisa Mjob lahko poiščeš prosto študentsko delo in se prijaviš nanj kar preko kontakta na njihovi spletni strani. Vedi, da je članstvo v Mjobu popolnoma brezplačno, prinese pa tu številne ugodnosti in prednosti, kot so: enostaven pregled prostih del na spletni strani ali mobilni aplikaciji Mjob, e-mail in SMS obvestila o prostih delih, ki te zanimajo ter o tvojih zaslužkih, dostop do spletne aplikacije Moj Mjob, kjer lahko urediš vso birokracijo, pregleduješ svoje zaslužke ter naročaš napotnice za delo, zalaganje zaslužkov, koristni nasveti (o dohodnini, razvoju kariere, iskanju službe…), mCertifikat, potrdilo o delovnih izkušnjah, dohodninsko svetovanje, karierno svetovanje, raznoliki popusti in ugodnosti za tvoj vsakdan in še veliko več. Najboljše pa je, da te ob registraciji na omenjeni študentski servis čaka tudi darilo!

Mjob mobilna aplikacija

Kakšna je vloga študentskega servisa? Poleg študentskega servisa na splošno je zelo pomembna tudi vloga zaposlenih v študentskem servisu. Slednji namreč pomagajo vsem dijakom in študentom pri iskanju tovrstnega dela. Pri iskanju dela tudi svetujejo. Pomembno je, da se odločiš za opravljanje tistega dela, ki te veseli in motivira. Obenem ti delo prinese tudi izziv, delovne izkušnje in znanje. Priporočljivo je, da je študentsko delo povezano s tvojo smerjo študija, saj lahko takšno delo kasneje vodi tudi v redno zaposlitev.

Mjob mobilna aplikacija

Sedaj pa naj vam v povezavi s študentskim servisom predstavimo še aplikacijo Moj Mjob. Gre za personalizirano spletno aplikacijo študentskega servisa, ki vsem dijakom in študentom omogoča 24-urno storitev vse dni v letu. Do nje lahko vstopaš s svojim uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmeš ob brezplačni registraciji v Moj Mjob ali z včlanitvijo v študentski servis Mjob. Če se sprašuješ, ali se splača registrirati na Moj Mjob, ti sporočamo, da je odgovor definitivno pritrdilen. Spletna aplikacija ti namreč omogoča dnevno pregledovanje prostih del z vsemi podatki delodajalca, oblikovanje lastnega profila z izpolnitvijo obrazca “Delo zame”, pregled in iskanje prostih del, ki ustrezajo tvojim pričakovanjem in izkušnjam, naročanje napotnic, pregled zaslužkov, spremljanje dohodnine in koriščenje različnih ugodnosti.

Preberite tudi:

Študentski servis Mjob

Sedaj prav gotovo dobro veš, kakšna je vloga študentskega servisa in zakaj se splača prijaviti tudi tebi. Če imaš status študenta, potem se prav zares moraš včlaniti v študentski servis Mjob. Zakaj ne bi izkoristil številnih ugodnosti, ki smo jih našteli zgoraj? Prijavo lahko opraviš kar na njihov spletni strani – hitro in enostavno. Aplikacijo Moj Mjob pa si lahko že danes preneseš na svoj mobilni telefon. Nikar ne odlašaj in si oglej tudi razpisana študentska dela. Prepričani smo, da boš med njimi našel tudi tisto, ki bo zate najbolj primerno. Za še več informacij pa klikni na zapis – kakšna je vloga študentskega servisa?

Študentski servis Mjob


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *