Kako prenehati kaditi

Kako prenehati kaditi v stresnem vsakdanjem življenju?

Se tudi vi sprašujete kako prenehati kaditi v stresnem življenju, ki se hitro odvija okoli vas? Za vas smo pripravili članek, kjer vam bodo prikazali naketere načine, s pomočjo katerih so se ljudje odvadili od kajenja. Vseeno pa je potrebno upoštevati dejstvo, da smo si ljudje različni. Prav zato bodo različne oblike terapije in tehnike različno vplivali na vas.

Na svetu lahko najdemo ogromno število priznanih terapij in tudi tistih, ki so “malo manj” priznana. Pri izbiri bodite pozorni in ne nasedajte raznim “magnetom” in ostalim pripomočkom, ki bi jih odsvetovala prav vsaka zdrava kmečka pamet. Za vse tiste, ki se zgolj z trdno voljo še vedno ne morete odreči kajenju pa imamo za vas pripravljenih nekaj informacij o zanimivi tehniki, ki vam bo pomagala pri odvajanju.

Kako prenehati kaditi s pomočjo hipnoze oz. hipnoterapije

Prepričani smo, da ste v svojem življenju že slišali za izraz hipnoterapija oz. hipnoza. Hipnoterapija je znanstveno dokazana najbolj učinkovita terapija za prenehanja kajenja. Z njeno pomočjo se ne bo potrebno posluževari različnim obližim, magnetkom….

V stanju hipnoze boste vstopili in izstopili sami. Terapevt pa vam bo pomagal in vas pri seansi vodil. Prav zaradi tega je ključnega pomena, da izberemo terapevta, ki ima na področju hipnoze in hipnoterapija že veliko izkušenj. Vsekakor je pametno preveriti tudi njihove reference na spletu. V kolikor se poleg same hipnoterapija oz. hipnoze terapevt ukvarja tudi s progresijo, regresijo in ostalimi oblikami terapij, ki so si med seboj zelo podobne, je najverjetneje vreden vašega zaupanja.

Velikokrat se ljudje pri nudenju takšnih storitev “zapiknejo” v ceno. Žal pa ne razmišljajo o tem koliko denarja sedaj zapravijo za nezdravo razvado. Tudi če bi za prenehanje kajenja zapravili tisoč evrov je vaše zdravje dolgoročno veliko bolj pomembno. Prav tako pa so stroški, ki nastanejo zaradi kajenja velikokrat višji.

kako prenehati kaditi
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *