Izdelava jumbo plakatov

Izdelava jumbo plakatov je v Sloveniji precej razširjena kljub temu, da je digitalni marketing vse bolj pogosta izbira. Izdelava jumbo plakatov še vedno ostaja ena izmed najbolj priročnih izbir za oglaševanje določenih storitev, izdelkov ali podjetij. Z izdelavo jumbo plakatov se ukvarjajo različne tiskarne po celotni Sloveniji. Ena izmed njih je Grafika Gracer, kjer vam bodo izdelavo jumbo plakatov uredili zelo kvalitetno in hitro. Tisk jumbo plakatov je pri njih možno izbrati v velikosti: 3000 x 4000 mm ali pa 2380 x 5040 mm. Zagotovo dobro veste, da se tako veliki plakati največkrat nahajajo ob prometnih cestah, ob nakupovalnih središčih, centrih mest in še kje drugje, kjer se dnevno giblje večje število ljudi. 

Rezultat iskanja slik za Izdelava jumbo plakatov

S tiskom omenjenih plakatov lahko zagotovite dosti boljšo in večjo vidnost, obenem pa pritegnete večjo pozornost mimoidočih v primerjavi z manjšimi plakati. Prednost večjih plakatov je tudi ta, da si ga lahko ljudje med vožnjo lažje ogledajo in tako na enostaven ter hiter način pridobijo vse potrebne informacije o določeni ponudbi. Kot zanimivost naj dodamo, da tisk omenjenih plakatov ponujajo v več delih. To je namreč odvisno od velikosti vašega plakata. 

Cena tiska jumbo plakatov

Najverjetneje pa se sprašujete tudi to, kakšna je cena tiska jumbo plakatov. Cena tiska in izdelave plakatov se razlikuje glede na število naročenih kosov, vrsto papirja in velikost plakata. Poleg tega pa ima vpliv na končno ceno tudi oblika tiska (offset ali digitalni tisk). V kolikor bi želeli prejeti podroben oziroma natančen cenik tiska plakatov, vam svetujemo, da pokličete ali pa napišete elektronsko sporočilo v podjetje Grafika Gracer. Njihov elektronski naslov je naslednji: [email protected]. V najkrajšem možnem času vam bodo pripravili ponudbo za tisk in izdelavo plakatov. 

Grafika Gracer

Ne čakajte predolgo in si še danes zagotovite svojo reklamo na plakatu! Mi vam zagotavljamo, da boste s končnim izgledom plakata zelo zadovoljni. Najboljše pa je to, da bo vaše podjetje postalo bolj prepoznavno.  

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *