Ir paneli poraba

Ir paneli poraba so besede, ki jih ljudje največkrat vpišejo v različne spletne iskalnike, ko jih zanimajo informacije o porabi elektrike. Le-ta namreč omogoča delovanje ir panelov.

Ir paneli poraba

Ali veste, kaj pomeni kratica IR? V kolikor je vaš odgovor infrardeče sevanje, imate popolnoma prav. Ir paneli so namreč tehnološko napredni in moderni tipi grelnikov, ki omogočajo ogrevanje prostorov. Gre za varno, zdravo in varčno obliko ogrevanja, ki ima dolgo življenjsko dobo (okoli 30 let).

Na tem mestu na vas obvestimo, da grelni panel pretvori okoli 99 % električne energije v toploto. To seveda pomeni, da imajo ir paneli poraba vpliv na dosti nižji  strošek ogrevanja.

Montaža grelnih plošč je izredno enostavna. Za montažo ne boste porabili dodatnih stroškov zidarskih del. Pri tem ne boste imeli niti stroškov z vgradnjo ali vzdrževanjem. Montaža ir panelov poteka skozi tri enostavne korake, in sicer:

-Najprej je potrebno izvrtati štiri luknje v steno oziroma strop. Vendar pozor, saj imate poleg vsakega panela priloženo šablono, ki vam bo koristila pri vrtanju.

-Sledi privijanje priloženih nosilcev, na katere nato obesite panel tako, kot bi obesili sliko.

-V zadnjem koraku morate termostat vtakniti v vtičnico in panel v termostat.

Tudi po nekaj letih ne boste imeli težav z dodatnim vzdrževanjem ali servisiranjem.

Ir paneli so pomemben hišni pripomoček, saj imajo še veliko več drugih pozitivnih lastnosti. Svetujemo vam, da se za njih odločite vsi tisti, ki:

-se želite zavedno rešiti vlage in plesni v prostorih,

-želite maksimalno izkoristiti ogrevalni sistem,

-želite ogromno prihraniti,

-želijo v stanovanju dodati nekakšen nov in modni pridih,

-trpite za boleznijo dihal,

-imate novorojenčka ali otroke.

IR paneli na stropu

Infrardeče ogrevanje namreč ponujajo zdravo ogrevanje in pozitivno vplivajo na vaše zdravje ali počutje. Grelni paneli s svojim ogrevanjem ne dvigujejo prahu in ne izsušijo zraka.

Naj vas ir paneli poraba ne skrbi, saj bo račun za elektriko nižji, kot boste pričakovali!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *