Hipnoza proti kajenju

Vete kaj je hipnoza proti kajenju? Če iščete rešitev za odnehanje kajenja zaradi različnih razlogov, je lahko prav hipnoza odličen način za prenehanje kajenja. V nadaljevanju vam bomo predstavili na kakšen način deluje hipnoza proti kajenju in kdo jo izvaja.

Hipnoza proti kajenju NE bo delovala, če si tudi sami ne boste želeli odnehati kaditi. Če si tega ne želite tudi sami, na svetu ni metode, ki bi vam lahko POMAGALA pri prenehanju kajenja. Za prenehanje kajenja se ljudje odločajo zaradi različnih razlovog. Nekateri ga sovražijo, vendar se mu ne morejo upreti. Spet drugi imajo težve z zdravjem ali pa jih skrbi za njihovo zdravje v prihodnosti. Razlogi so lahko različni, s pomočjo hipnoze proti kajenju pa si lahko pri tem pomagate.


Hipnoterapija je znanstveno dokazano najučinkovitejši način odvajanja od kajenja. Brez obližev, inhalatorjev ali žvečilnega gumija, ki bi ponovno vnašali nikotin v vaše telo.


Za hopnozo proti kajenju ne bo potrebno odšteti gore denarja. Največkrat je dovolj že zgolj ena seansa s terapevtom, ki ima na tem področju veliko prakse in strokovnega znanja. S tem, ko boste prenehali kaditi boste pozitivno vplivali na sebe in svojo okolico. Prav zdaj pa je lahko pravi trenutek, da tudi vi za vedno odnehate s kajenjem. Hipnoterapija bo spremenila vaša notranja prepričanja.

Zakaj uporabljati hipnoterapijo za odvajanje od kajenja?

Če imate železno voljo, neomejeno moč volje in osredotočenost, potem nimate prav nobene potrebe po hipnoterapiji, saj se mnogi ljudje lahko čez noč osvobodijo zasvojenosti. To ni vedno lahka pot, pogosto pa je učinkovita in trajna.

Odvajenje od kajenja

Še vedno pa se veliko ljudi samih bori proti odnehanju kajenja, vendar jim to nikakor ne uspe. Razlogi so lahko popolnoma različni in hitro se lahko zgodi, da pridete v začaran krog. Iz kroga boste lahko s pomočjo terapevta izstopili. Z uporabo te tehnike boste prekinili svoje navade pri koreninah. Tako boste ustavili svojo željo po kajenju. Nato bo prenehanje kajenje preprosto in hitro.

Hipnoza proti kajenju – potek terapije

Hipnoza proti kajenju ni primerna za vsakega. Predlagamo vam, da se z izbranim terapevtom o odnehanju kajenja dogovorite že preko telefona. Izkušenj terapevt vam bo že v telefonskem klicu zastavil nekaj osnovnih vprašanj. Z njimi bo ocenil, če ste vi primerni za hipnozo proti kajenju (učinkovitost hipnoze).

Hipnoza namreč ne more pomagati tistim, ki želijo občasno pokaditi kakšno cigareto. Izkušen terapevt za odnehanje kajenja vas bo zaotvo vprašal tudi to, zakaj si želite odnehati kaditi. Pomembno je, da si vi želite odnehati kaditi. Če si vaša okolica želi, da bi odnehate kaditi, vam hipnoterapija proti kajenju najverjetneje ne bo pomagal.

Zakaj vam predlagamo, da prenehate kaditi?

Prenehanje kajenja ima mnogo pozitivnih učinkov. Prvi učinek na vašo telo je mogoče zaznati že po 20 minutah, po pokajeni zadnji cigareti. Takrat se bo vaš krvni pritisk vrnil na normalne vrednosti. Enako se bo zgodilo z vašim srčnim utripom.

Po 8 urah boste lahko zanali, da je raven vašega kisika spet na normalni vrednosti. Po 24 urah se ogljikov monoksid izloči iz vašega telesa, pluča pa bodo začela izločati sluzin ostale škodljive snovi, ki se med kajenjem nabirajo v vaših plučah.

Teh učinkov bo skozi naslednje ure, dneve in tedne vedno več, zato vam predlagamo, da pokličete in obiščete terapevta, ki je na tem področju strokovnjak. S klikom na hipnoza proti kajenju v začetku našega članka si lahko ogledate terapevta, ki vam ga predlagamo tudi sami!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *