Hipnoterapija

Hipnoterapija

Se odločate za hipnoterapija, vendar ne veste kam oditi in komu zaupati. V današnjem času je težko najti pravega strokovnjaka, ki vam bo pri vaših težavah lahko nudlil strokovno obravnavo pri vaših težavah.

Ljudje se za hipnoterapijo oz. hipnozo odločajo zaradi različnih težav. Ene izmed teh, za katere se ljudje največkrat odločajo so npr. fobije na različne stvari. Nekateri se bojijo pajkov, drugi globine, nekaterih je strah celo vožnje v avtu…

Na drugi strani pa imamo ljudi, ki si želijo odvaditi kajenja. Tudi tem lahko hipnoterapija pomaga. Seveda boste poleg nje morali uporabiti tudi nekaj volje. Hipnoterapija je učinkovita tudi pri mnogih drugih težavah, s katerimi se srečujemo ljudje v našim vsakodnevnih izzivih. Naj bo to trema pred javnim nastopanjem, stres, ki ga ne moremo obvladovati…

Predlagamo vam, da se v primeru, da razišljate o hipnoterapiji obrnete na priznanega strokovnjaka in mu zaupate svoje težave. Le ta pa vam bo pri izbiri prave terapije svetoval in pomagal. Saj boste lahko le s pravilnim pristopom uspeli reševati svoje težave.

Hipnoterpija se lahko izvaja na skoraj vseh ljudeh. Naj bodo to otroci, odrasle osebe ali starostniki. Seveda pa bo učineh hipnoterapije zgolj takrat, ko se nekdo za terapijo odloči sam! Predlagamo pa vam tudi to, da pred odhodom na hipnoterapijo preberete čim več informacij. To lahko storite s pomočjo spletna, knjig, revij… Poleg te tematike si lahko preberete tudi informacije o progresiji, regresiji in ostalih podobnih tematikah!

Med samo seanso hipnoterapijo boste budni in pri zavesti. Lahko boste nadzorovali vaše gibe in govorico. Gre za popolnoma varno in naravno stanje v katerega vstopite in izstopite sami. Lahko bi celo rekli, da sam potek hipnoterapije nadzorijete sami. Terapevt pa je tisti, ki vas pri tem usmerja!

V kolikor želite zvedeti več informacij o tem nas lahko povprašate o njih v sekciji komentarjev!

Hipnoterapija
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *