Grelne blazinice za noge

Grelne blazinice za noge so odlična rešitev za gretje hladnih stopal. Za to, da se boste dodobra ogreli, pa ne boste potrebovali elektrike, saj bo grelna blazinica to opravila kar sama. V nadaljevanju članka vam bomo predstavili grelne blazinice za noge HAAGO, ki so nepogrešljive. Vljudno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Grelne blazinice za noge vas bodo grele v različnih razmerah. Idealno se bodo obnesle, ko jih boste nosili pri premagovanju zasneženih vrhov ali pa boste z njimi preživeli zimski dan na bližnjem igrišču. Uporabne so tudi predvsem pri kakršnih koli zimskih dejavnostih na prostem. Zagotovo vab bodo ogrele na smučanju, deskanju na snegu, teku na smučeh, različnih pohodih, drsanju in tudi pri teku.

Omenjene grelne blazinice so narejene iz železovega praha, vermikulita, soli, vode in aktivnega oglja. Na tem mestu vam predstavljamo, kako se bo blazinica ogrela. Torej, še v istem trenutku, ko boste odprli embalažo, bo pričela potekati naravna eksotermična reakcija med kisikom v zraku in železovim prahom. Za bolj pospešen proces bo poskrbela sol, aktivno oglje pa bo razpršilo toploto, ki bo pri tem nastala.

V slabih petih minutah bo ta grelna blazinica dosegla temperaturo med 40 in 50 °C. Zgoraj smo omenili vermikulit, ki bo poskrbel za izolacijo toplote oziroma visoke temperature. Slednja se bo ohranjala do deset ur.

Poleg grelnih blazinic za noge prodajajo v spletni trgovini SPORTNA-OBLACILA.SI tudi grelne blazinice za roke. Slednje so izdelane le iz najbolj naravnih sestavin, kar seveda pomeni, da so grelci 100 % razgradljivi. Boljše možne izbire za vaše roke in tudi za okolje, skorajda ne morate izbrati!

Na tem mestu vas moramo še opozoriti, da grelnih blazinic ne uporabljajte direktno na koži, ozeblinah ali pa celo med spanjem. Neprimerne so tudi za živali in otroke, ki niso starejši od 4 let. Namenjene so izključno za zunanjo uporabo! Naprošamo vas, da se držite teh napotkov, da ne bo prišlo do neželenih težav.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *