Grelne blazinice

Grelne blazinice predstavljajo praktično rešitev, kako se pogreti v mrzlih zimskih dneh. Zato, da se boste ogreli, ne potrebujete elektrike. V nadaljevanju vam bomo predstavili, na kakšen način delujejo grelne blazinice in še nekatere prednosti. Vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Grelne blazinice

Na trgu je velika izbira omenjenih blazinic. Mi se bomo tokrat osredotočili na HAAGO grelne blazinice, ki si jih lahko ogledate in naročite v spletni trgovini. Ponujajo grelce za roke, noge ali telo. Blazinice so izdelane le iz naravnih sestavin. To pomeni, da so 100 % razgradljiva in s tem neškodljiva za okolje oziroma za vaše telo.

Izdelane so iz naslednjih snovi: voda, sol, vermikulita, aktivno olje in železov prah. Še v istem trenutku, ko boste odprli embalažo, bo začela potekati reakcija. V stiku z zrakom namreč železov prah reagira tako, da se začne naravna eksotermična reakcija. Sol še dodatno prispeva k pospešenemu procesu in aktivno olje razprši že nastalo toploto. Najbolj zanimivo je to, da le v petih minutah doseže grelec od 40 do 50 °C. To je izredno hitro!

Različni grelci različno dolgo ohranjajo tako visoko temperaturo. Dobro pa je vedeti, da HAAGO grelne blazinice vzdržujejo visoko temperaturo kar do 10 ur. To pomeni, da so zelo priročne za uporabo na prostem v zimskem času, in sicer na smučanju, deskanju, drsanju, pohodih, teku na smučeh in še v času drugih zimskih športov.

Grelne blazinice

V zgoraj omenjeni športni spletni trgovini so natančno zapisana tudi navodila za uporabo blazinic. Svetujemo vam, da si jih preberete pred uporabo.

Na tem mestu pa naj vas še opozorimo, da nikakor ne uporabljajte grelcev direktno na kozi, ozeblinah ali med spanjem. Vsebino vrečke nikakor ne zaužijte. V primeru, da pride to uživanja, pa takoj poiščite medicinsko pomoč in spijte čim večjo količino vode. Zdravniku tudi pokažite vrečko. Blazinic naj ne uporabljajo otroci mlajši od štirih let.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *