Financiranje avtomobila

Financiranje avtomobila je aktualna tematika predvsem za vse tiste, ki se trenutno zanimajo za nakup rabljenega ali novega vozila. V kolikor ste to vi, vam sporočamo, da ste na pravem mestu. V tokratnem članku se bomo namreč osredotočili na vse aktualne informacije, ki se tičejo financiranja avtomobila. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem, saj boste izvedeli veliko novih podatkov!

Financiranje avtomobila

Na tem mestu vam bomo predstavili finančne rešitve, kako lahko hitro in ugodno pridete do svojega izbranega vozila. V podjetju Avtotehnika Celje vam ponujajo financiranje novi vozil Nissan, Dacia in Renault. Že vrsto let so namreč pooblaščeni prodajalci za omenjene znamke avtov.

Financiranje vozila

Kredit ali lizing?

Izberete lahko med dvema načinoma financiranja, in sicer: klasičen kredit ali lizing. Slednji je primeren za vse tiste, ki želite postati lastnik šele ob izteku financiranja in ne ob podpisu pogodbe. V obdobju, ki ga sami določite in traja približno od 12 do 84 mesecev, za prevozno sredstvo plačujete mesečne obroke. Z zadnjim plačilom pa postanete tudi lastnik avtomobila, med tem pa vozilo lahko neomejeno uporabljate.

Kredit ali lizing

Prednosti lizinga

Pa naj vam predstavimo še nekaj prednosti, ki jih ponuja finančni lizing. Gre za to, da je postopek odobritve lizinga krajši in enostavnejši od nekaterih drugih oblik financiranja, možnost imajo tudi prosilci s slabšo kreditno sposobnostjo in manjšimi privarčevanimi sredstvi. Ali ste vedeli, da vam predmet nakupa istočasno zagotavlja tudi zavarovanje financiranja? Med obdobjem financiranja avtomobila vam je zagotovljena maksimalna prilagodljivost, kar je odlično. Poleg tega pa ne boste imeli niti stroškov zavarovanja posojila.

Prednosti lizinga

Prednosti kredita

Nato pa je tu še klasičen kredit, kjer lahko avto v celoti kupite na kredit, brez pologa. Vse kar morate storiti je to, da izberete vozilo s klasičnim kreditom, prilagojenim vašim željam. Tako pa boste lahko takoj postali njegov lastnik! Odplačilna doba se giblje od 12 do 96 mesecev. Pri tem lahko višina obroka doseže od 33 % do 55 % vašega prostega osebnega dohodka! Za klasičen kredit pa so značilne še naslednje lastnosti: gre za to, da obroki niso obdavčeni z davkom na dodano vrednosti, kasko zavarovanje nikakor ni obvezno, vendar je vključeno v enega izmed paketov in ga tako lahko plačate iz kredita, vse stroške financiranja lahko poravnate iz kredita in še najboljše –  s podpisom pogodbe postanete lastnik vozila.

Prednosti kredita

Financiranje novih in rabljenih avtomobilov

Obe omenjeni obliki financiranja lahko uporabite tudi pri nakupu rabljenega prevoznega sredstva. V kolikor ste med rabljenimi avtomobili iz podjetja Avtotehnika Celje našli vozilo, ki vam je pisano na kožo in je mlajše od osmih let ter ima prevoženih manj kot 150. 000 kilometrov, ste izbrali vozilo, ki je pregledano po kontrolnih točkah in je tako vaš zanesljivi partner na cesti. Kot smo že omenili, vam lahko strokovnjaki iz omenjenega podjetja pomagajo pri financiranju, ki ga uredijo na enem mestu!

Financiranje novih in rabljenih avtomobilov

Vse kar morate storiti je to, da izberete znamko vozila, model avtomobila in čim prej odkrijete rešitve, kako ga financirati. Prijazni prodajalci iz omenjenega podjetja vam bodo pri tem svetovali, vas vodili in vam pomagali. Skupaj z njimi boste poskušali na najbolj enostaven način urediti vse tisto, kar je povezano tako s financiranjem avtomobila kot tudi z zavarovanjem in še nekaterimi drugimi elementi.

Avtotehnika Celje

Ne čakajte predolgo in se čim prej odpravite v Avtotehniko Celje po svoj že dolgo želeni oziroma sanjski avtomobil. Mi vam zagotavljamo, da boste nad njihovo široko ponudbo naravnost očarani. Poleg tega pa vas bodo presenetili tudi s številnimi ugodnostmi, ki jih ponujajo ob financiranju avtomobila. Ne verjamete? Hitro pokukajte na njihovo spletno stran ali pa se odpeljite v njihov salon, kjer vas bodo z veseljem pričakali. Zagotovite sebi in svojim najbližjim le najboljše, kar je sploh lahko mogoče! Ne bo vam žal!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *